2777
2789

خانوما کیا توی یزد آی وی اف یا میکرو کردن سوأل دارم ازشون ممنون میشم اگه راهنمایی کنید...

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اصفهان میخوام برم البته نه حالا توی سال جدید احتمالا تا قبل تابستون...میخوام ببینم چندوقت بعد اولین جلسه واسه عمل باید برم؟؟کلا چند بار باید برم تا عملو انجام بدم؟؟

آره ..ولی هزینه هاشون فکرنکنم خیلی تفاوت داشته باشن

کدوم درصدموفقیتش بیشتره؟منم آی یو ای کردم نشه میرم سراغ آی وی اف دیگ ولی فک میکردم میکرو هم همون باشه

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
کدوم درصدموفقیتش بیشتره؟منم آی یو ای کردم نشه میرم سراغ آی وی اف دیگ ولی فک میکردم میکرو هم همون باش ...

من شنیدم میکرو بهتره...

در آی وی اف، اسپرم‌ها و تخمک در یک ظرف قرار داده می‌شود تا لقاح انجام شود ولی در میکرواینجکشن اسپرم‌ها توسط سوزن بسیار ظریف به داخل تخمک تزریق می‌گردد.

در IVF تخمک از زن و اسپرم از مرد گرفته شده، در محیط آزمایشگاهی لقاح انجام می شود و سپس تخم ایجاد شده در رحم زن قرار می گیرد. 

در میکرو اسپرم مستقیما به داخل تخمک وارد می شود و برای مواردی که اسپرم کم است و یا قدرت نفوذ خوبی ندارد به کار می رود.