2777
2789
عنوان

خنما تورو خدا

142 بازدید | 20 پست

عموم زنگ زده داريم ميايم خونت 

ميخام قورمه سبزي بزارم بلد نيستم يكي از اين قورمه سبزي سياها كه خوش طعمه يادم بده

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راز خوشمزه شدن قرمه سبزي اينه كه حسابي جا بيفته 

اگه دوست داري سياه شه سبزيشو زياد سرخ كن 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

اول گوشت و پیاز رو باهم تفت بده بعد زردچوبه و زیره سبز زیره سیاه فلفل سیاه بریز رب گوجه هم یه قاشق یا هرچی دوس داری بریز سبزی رو سرخ کن لوبیا هم بریز یه ملاقه روغه بریز و نمک همش بزن در زودپز رو بزن یه چهل دقیقه بعد که پخت ابلیمو بزن و تمام

خوشم مياد مثله خودمي اولين بارتو براي مهمون درست ميكني 😂😂

منم اولين فسنجونم براي مهمون گذاشتم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی استفاده کن و لوبیا ها را از قبل خیس کن.پیاز داغ زیاد درست کن.لیمو عمانی را اخر بنداز.کم هم بزن تا روغن بندازه.روی شعله کم بپزه.از صبح بزار بپزه برای شب بخورید.

عزیزم اول پیاز و فلفل دلمه یه مقدار سرخ میکنی ...بعد گوشت میریزی تفت  میدی  نمک نمیزنی الان ..قشنگ سرخش کن ادویه بزن ..لوبیا هاتم از قبل خیس کن ...بعدش سبزی میریزی تفت میدی هرچقدر که دوس داری رنگشو تیره کنی بیشتر تفت بده ...بعدم اب میریزی یکم یکم ‌.لیمو عمانی هم میندازیش توش ...لوبیا هم اگه دوس داری جدا بپز ..اگرم نه با خورشتت بریز بپز..من جدا میپزم..جون معده م حساسه از شب قبلش لوبیا رو خیس میدم 😊

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

زعفرون هم بریز توش😊

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

من چون خودمو شوهرم سوسولیم گوشت قلقلی هم درست میکنم واقعا خوب میشه 😂