2777
2789
عنوان

جاری رو مخ

193 بازدید | 14 پست

بچه ها من یه جاری دارم خیلی رو مخمه، حالا همه چیش به کنار خیلیییی خودشو با من مقایسه میکنه و هر حرفی میزنم خیلی با چهرش نشون میده مثلا چشماشو گرد میکنه یا دهنشو کج میکنه، بعد این رفتارا برای منی که خیلی حواسم به رفتاراست خیلی رو مخه، ولی برای بقیه خیلی عادیه، مثلا کسی اگه با من شوخی کنه بیش از حد بلند میخنده ، خنده هایی که انگار دلش خنک شده یکی به من تیکه انداخته، ولی اگه کسی با‌شوهرم شوخی کنه از شوهرم خیلی دفاع میکنه، شوهرم خیلی حواسش به منه و میگه اصلا خودتو با این مقایسه نکن، ولی واقعا رو مخمه، بعضی وقتاکه میبینم خیلی حرصش میگیره دلم میخواد بیشتر بسوزونمش تا اینقدر با من سر رقابت نیوفته، چیکار کنم بتونم دایورتش کنم ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره دایورت کن. باهاش تو کل کل نباش در حد تو نیست.

و همینکه شوهرت طرفدار توعه جای بسی شکر داره.

در شرایط مشابه شوهر من حق رو میداد به اون هرزه و می‌گفت تو زیادی حساسی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

رفتو امدتو کم کن، اصلا تو جمع نگاهش نکن ک ازارت بده، نذار نقطه ضعفتو بفهمه

رفت و آمدمون خیلی کمه، خداروشکر اصلا نمیبینمش ولی همون سالی چندبارم رو مخمه، خیلی ذهنمو درگیر میکنه

شما میدونی چجوری یه تاپیک رو حذف کنم؟

اینجور آدما فقط رفتار سطح پایین و شعور خودشونو نشون میدن 

وقتی میخنده با یه قیافه جدی نگاش کن و بگو هر هر هر چقدر خنده دار و بعد هم برگرد به اونی که شوخی بیخود کرده بگو لطفا با من از این شوخی ها نکنید خوشم نمیاد . همینقدر ساده 

و بعد هم یکم اخما توی هم به کسی نگاه نکن .چند بار که اینطور ضایع شون کنی حساب کار دستشون میاد

میدونم سخته میدونم شاید بترسی .اما با همون ترس انجامش بده مطمئن باش هیچی نمیشه 

من از همین میترسم، میگم نکنه حساسیت باعث بشه شوهرم طرف اون بشه، چون هر چی به شوهرم میگم خیلی براش عا ...

زیاد به شوهرت نگو سعی کن یا خودت جواب بدی یا بی محلش کنی.

ولی جوری هم نباشه که شوهرت بیخیال باشه یعنی گاهی بدی های بزرگ رو بگو حتماً 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اره راس میگی، خودمم واقعا تصمیم گرفتم اینکارو کنم ایندفعه

دیشب ما مهمونی داشتیم خونه مادرشوهرم .شوهرم از کربلا برگشته بود و در واقع شام ما بود .

جاریم اومده بهش میگم سلام حال شما خوبی ... یه سلام زورکی کرده رفته .گفتم خدایا مهمون ما بود بخاطر تو بهش احترام گذاشتم .اما این آخرین سلام گرمی بود که بهش کردم🙂 

به هر کس باید اندازه شعورش رفتار کرد

اما بدون اینا حال خودشون هم خوب نیست.همین جاری و برادرشوهر زندگی خوبی ندارن و معمولا احترامی هم تو خانواده ندارن

دیشب ما مهمونی داشتیم خونه مادرشوهرم .شوهرم از کربلا برگشته بود و در واقع شام ما بود .جاریم اومده به ...

دقیقاااا، منم میدونم چقدر معمولیه و چقدر دست و پا میزنه خودشو بالا بکشه، ولی من وقتی یکی باهام رو رقابت و مقایسه میوفته خیلیییی اذیت میشم، همش احساس میکنم دنبال سوژه گرفتن از منه، و واقعا هم همش چشمش به دهن منه، اصلا آرامش منو بهم زده

دقیقاااا، منم میدونم چقدر معمولیه و چقدر دست و پا میزنه خودشو بالا بکشه، ولی من وقتی یکی باهام رو رق ...

میدونم چی میگی دوستم .خودم هم یه دوره روی این رقابت افتادم ناخودآگاه. اما بعد یه مدت به خودم اومدم دیدم این یه بازی هست که هیچ برنده ای نداره و تازه پی بردم من هیچ کاری هم نکنم همه دارن بهم حسادت میکنن .حتی کسایی که ظاهرا خیرخواه هستن حسودی رو دارن 

رقابتش اگر روی حساب لباس ،طلا ... در کل مادیات هست پس بزار تنهایی به این بازی ادامه بده .بزار اون وقت و انرژی و فکرش رو هدر بده .

شما طوری رفتار کن انگار وجود نداره  

دقیقاااا، منم میدونم چقدر معمولیه و چقدر دست و پا میزنه خودشو بالا بکشه، ولی من وقتی یکی باهام رو رق ...

خودتو سرگرم اهداف مهم تر کن عزیزم.نزار اون آرامشت رو بهم بزنه و موفق بشه . وقتی برای خودت هدف بزاری حاشیه ها برات کمرنگ میشن و اتفاقا با بالا کشیدن خودت بدترین انتقام رو ازشون گرفتی