2777
2789
عنوان

لطفا بیاین کمک

95 بازدید | 8 پست

من ادمیم که خیلی احساسیم و همه چیو میریزم تو خودم و با کسی دردل نمیکنم، دوست دارم خودخواه شم و به کسی اهمیت ندم و نگران کسی نشم نمیدنم چطوری اینکارو کنم، پدرو مادرم هی با هم دعوا میکنن سناشونم داره میره بالا یعنی اصلا بخدا سر چیزای الکی بحث میکنن و ارزوی مرگ خودشونو و طرف و میکنن و من به جفتشون حق میدم و نگران اینم که جفتشون الان از هم ناراحت میشن الان قراره حرکت بعدیشون چی باشه و کلا نگرانشون میشم درصورتیکه من واسه اونا اهمیتی ندارم اگر داشتم که سر چیزای الکی جلو من بحث نمیکردن ارزوی مرگ همو نمیکردن ولی من اسکل نگرانشونم واسه من بدترین چیزی ک میتونم بشنوم اینه که خانوادم قبل من بمیرن دیوونه میشم یعنی همیشه ارزو میکنم قبل اونا بمیرم و اونا بحث نکنن اما نمیشهه مثل اینکه، چیکار کنم بنظرتون راه حل بدین که چجوری سرد شدم وابستشون نباشم الکی نگرانشون نشم خیلی فکر اینکه خو. دکشی کنم راحت شم میزنه به سرم اما میدونم اشتباهه

مرگ و زندگی دست خداست

این حرفا هم که میزنن اثر روانی خوبی نداره

بهوش بگو دارین به من آسیب می زنید. 

گوش ندادن، دیگه اهمیت نده

خدا بخواد مرگ اتفاق می افته، نخواد هم نه

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرگ و زندگی دست خداستاین حرفا هم که میزنن اثر روانی خوبی ندارهبهوش بگو دارین به من آسیب می زنید. گوش ...

دوست ندارم قبل من بمیرن واقعا 

و وقتی که حرف میزنم اصلا اهمیت نمیدن تازه فحشمم میدن ک تو طرف اون یکی و داری:)) کلی تروما و تیک عصبی دارم اینا میگن تو دیوونه ای ولی نمیدونن ک تقصیر خودشونه و اثر همین کاراشونه

دوست ندارم قبل من بمیرن واقعا و وقتی که حرف میزنم اصلا اهمیت نمیدن تازه فحشمم میدن ک تو طرف اون یکی ...

طرف کسی رو نگیر. 

نگو فلانی داد نزن یا بهمانی اینطور

بگو ناراحتم می کنید وقتی دعوا می کنید 

دیگه داری خودت رو رنج میدی عزیزم. تو دوست داشتی باشی یا نداشته باشی ربط نداره. عمر دست ما نیست

اینجوری هم نیست کسی بگه الهی بمیرم لزوما چیزیش بشه

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

طرف کسی رو نگیر. نگو فلانی داد نزن یا بهمانی اینطوربگو ناراحتم می کنید وقتی دعوا می کنید دیگه داری خ ...

یعنی میگین اهمیت ندم؟ اینکه نگرانشون میشم چی؟ دیگه درست نمیشن بنظرم بیخیال ناراحتیشون شم؟ 

یعنی میگین اهمیت ندم؟ اینکه نگرانشون میشم چی؟ دیگه درست نمیشن بنظرم بیخیال ناراحتیشون شم؟

تو باید کاری کنی حال خودت خوب باشه و قوی باشی. 

همین خوب بودن تو بخشی از مشکلات اونها رو غیرمستقیم حل می کنه. 

اگر تو مشکلات پدر و مادرت ذوب بشی، مشکلشون حل نمیشه ،خودت هم آسیب می بینی

درسته واقعا ممنونم🌹

خواهش می کنم من شرایط مشابه خودت رو داشتم  و به نظرم این کار از همش بهتره.