2777
2789
عنوان

کبودی مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 57 پست
تاپیکی که لینک گذاشتن تعطیل شده. مال فاخته بود؟ همون که شوهرش زن گرفته؟

آره. عکس گذاشته بود سایه زده بود که شوهرم با لگد زده. یه چشمم انگشت 😐😐😐

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کبودی .مجلسی . تضمینی دو چشم قرینه  زنا خودشونو میکشن سایه چشم و ابروهاشون انقدر تمیز ...

خوب دیگه شوهرش این کاره است بلده چه جوری کتک بزنه شوهر من که به درد کتک زدنم نمیخوره 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دیگه داستانش در حد سوال چالشی نبود هر سکانس فی البداهه به ذهنش می رسید سری بعدی با دقت بیشتری مینویس ...

یادم نیست یه بار نوشته بود مهریه اون زنه هیچییه اما شوهرم چون از اون می ترسه همه چیو کرده به اسم من. هرچی ازش پرسیدیم از چیش می ترسه جواب نمی داد.

یا می گفت طلاق نمیگیرم به خاطر حضانت. گفتم مگه نمیگی چک میلیاردی بهت داده خب با همون برو تهدیدش کن حضانتم بگیر جواب نمیداد

يعني اگو يكي توي ني ني سايت بگه الان روزه من باور نميكنم  واقعاااا متاسفم واسه خودم ،ديگه هييي ...

سریاله عزیزم حیف این همه تخیل و تایپ و داستان سرایی استعدادهای نهفته ان اینا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
آره. عکس گذاشته بود سایه زده بود که شوهرم با لگد زده. یه چشمم انگشت 😐😐😐

با لگد ؟؟؟؟ شصت پا شوهره نرفته توي چشمش؟؟؟

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
یادم نیست یه بار نوشته بود مهریه اون زنه هیچییه اما شوهرم چون از اون می ترسه همه چیو کرده به اسم من. ...

خخخخخ طفلی تند و تند داستان به ذهنش می رسیده توانایی تطبیقشون رو در لحظه نداشته 

والا سر ناخن شوهره بوده خیلی تمیز کبود شده بود

یه بهر گفته بود لگد یه بار مشت. کلا دورغگو کم حافظست

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
یه بهر گفته بود لگد یه بار مشت. کلا دورغگو کم حافظست

تو لحظه کتک یادش نمونده مشته یا لگد  

اونقدر خوشرنگه دلم کتک خواست

منم رنگ سال بود