میمونمت مدیر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 عنوان کبودی مجلسی | مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 57 پست مرسی که هستین « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام 1396/12/22 | 16:14 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 حسم بهم میگه اصلا زن نیس مرده خخخخخخ ارایشگره « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 خدا کنه این اتفاقای بد همش دروغ باشه اینو نمیشه با کبودی به این شیکی و مجلسی باور کرد « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 شک نکن کتک خوردنم بلد نیستم « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
الی_معمولی عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 8812 بعد میگن چرا باور نمیکنین کاربرارو اون از سریتا و میمون انترش اینم از فاخته و شوهر کنگفو کارش😐😐😐 تاپیکی که لینک گذاشتن تعطیل شده. مال فاخته بود؟ همون که شوهرش زن گرفته؟
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 اره خداییش سایه اش خیلی خوب بود ای کاش مارکشو میگفت هعی نحوه زدنشم تصویری آموزش میداد « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 تاپیکی که لینک گذاشتن تعطیل شده. مال فاخته بود؟ همون که شوهرش زن گرفته؟ اره خودشه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 کبودی پاندایی🐼 اصلا اخرش بود « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
الی_معمولی عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 8812 اره خودشه من دفعه پیش نوشتم که سنتو عوض کردی بقیه ریختن رو سرم که چه اشکال داره میخواد شناخته نشه.من شک داشتم. حرفاش با هم نمیخوند. یه بار شوهره چک میلیاردی داده بود با خونه و ماشین و همه چی...یه بار همه چیو پس گرفته بود. ازشم سوال چالشی می کردی جواب نمیداد.
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 ااااا اینهمه مدت سرکار بودیم ما ؟ خوبه زیاد بهش توجه نکردم وگرنه خیلی حرص میخوردم اره انگار سرکار بودیم کمی تا قسمتی نیمه ابری « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
بادامتلخ عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 7944 اصلا اخرش بود والاازچشاش مشخص بود سنشم کم نیس اینکاراچیه اخ😟 عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 من دفعه پیش نوشتم که سنتو عوض کردی بقیه ریختن رو سرم که چه اشکال داره میخواد شناخته نشه. من شک داشت ... دیگه داستانش در حد سوال چالشی نبود هر سکانس فی البداهه به ذهنش می رسید سری بعدی با دقت بیشتری مینویسه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 والاازچشاش مشخص بود سنشم کم نیس اینکاراچیه اخ😟 نمیدونم والا چی بگم فعلا که باعث شادی شد « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 عنوان رو دیدم خندم گرفت 😂😂😂😂😂 دلم درد گرفته خودم خیلی خندیدم « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
bahar71 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 14752 يعني اگو يكي توي ني ني سايت بگه الان روزه من باور نميكنم واقعاااا متاسفم واسه خودم ،ديگه هيييييچ چيزي رو باور نميكنم چقدر بايد يكي از نظر روحي بيمار باشه كه بياد اين همه داستان هاي بدبختي دنباله دار بگه گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي