2777
2789
عنوان

کبودی مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 57 پست
حسم بهم میگه اصلا زن نیس مرده

خخخخخخ ارایشگره 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خدا کنه این اتفاقای بد همش دروغ باشه

اینو نمیشه با کبودی به این شیکی و مجلسی باور کرد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اره خداییش سایه اش خیلی خوب بود ای کاش مارکشو میگفت

هعی نحوه زدنشم تصویری آموزش میداد

تاپیکی که لینک گذاشتن تعطیل شده. مال فاخته بود؟ همون که شوهرش زن گرفته؟

اره خودشه

اره خودشه

من دفعه پیش نوشتم که سنتو عوض کردی بقیه ریختن رو سرم که چه اشکال داره میخواد شناخته نشه.

من شک داشتم. حرفاش با هم نمیخوند. یه بار شوهره چک میلیاردی داده بود با خونه و ماشین و همه چی...یه بار همه چیو پس گرفته بود. ازشم سوال چالشی می کردی جواب نمیداد.

ااااا اینهمه مدت سرکار بودیم ما ؟ خوبه زیاد بهش توجه نکردم وگرنه خیلی حرص میخوردم

اره انگار سرکار بودیم کمی تا قسمتی نیمه ابری

من دفعه پیش نوشتم که سنتو عوض کردی بقیه ریختن رو سرم که چه اشکال داره میخواد شناخته نشه. من شک داشت ...

دیگه داستانش در حد سوال چالشی نبود هر سکانس فی البداهه به ذهنش می رسید سری بعدی با دقت بیشتری مینویسه 

والاازچشاش مشخص بود سنشم کم نیس اینکاراچیه اخ😟

نمیدونم والا چی بگم فعلا که باعث شادی شد

عنوان رو دیدم خندم گرفت 😂😂😂😂😂

دلم درد گرفته خودم خیلی خندیدم 

يعني اگو يكي توي ني ني سايت بگه الان روزه من باور نميكنم 

واقعاااا متاسفم واسه خودم ،ديگه هيييييچ چيزي رو باور نميكنم 

چقدر بايد يكي از نظر روحي بيمار باشه كه بياد اين همه داستان هاي بدبختي دنباله دار بگه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي