2777
2789
عنوان

خواستگاری

214 بازدید | 16 پست

اول از همه ببخشید که اذیت کردم از پنجشنبه کاربرارو سر خواستگاری رفتنم ...

دوم هم که امروز باز زنگ زدیم رابطمون که دخترش عروس خانوادشونه گفتش که واس یک سال کوچیکتر بودنم نظرش منفیه فعلا ولی داریم کار میکنیم روشون

من با خودم فک میکنم دختری که متولد ۷۷ هستش به این اگاهی رسیده سن عقلی با سن شناسنانه ای خیلی فرق داره و با حرف زدن میشه فهمید ....وقتی با این بهونه تمایلی به حرف زدن نداره داستان چیز دیگه ای میتونه باشه.....شاید انتظار قد ۱۹۰ سانتی داشت که من ۱۸۰ بودم نمیدونم ( اگه پای کس دیگه بود خب راه نمیداد خواستگارو).......

حالا بماند داداش دختره که رفته دختر رابطمونو گرفته خودش خونه نداشت و در اصل پدر زنش براش خونه خریده ولی ما چی تو دو تا شهر کنار هم دووتا خونه ۱۰۰ متری تخلیه داریم که به انتخاب خودش انتخاب کنه ( اپارتمانیم نیستن) ....اونروزم رفتیم خواستگاریش کلا یدونه کوییک تو خونشون پارک بود ....

وضع مالیمون انقدر خوب بود که دختره چه کار کنه چه نکنه برام مهم نباشه چون نیاز مالی نداریم و خواستیم دختر خانم هم سهیم بشه....

من از پنجشنبه خیلی ذوقشو داشتم خیلی استرس داشتم نکنه رد کنه و فلان.....

حالا رابطه میگه مامان و باباش ۱۰۰ درصد راضین .......

حالا من موندم مامان و باباش چرا راضین وقتی دخترش راضی نیست؟؟؟؟ 

یکم حالم گرفته شد واس سن نیومد حداقل حرف بزنه

ی سوال بنظر شما که پسری از خواستگاری چقدر اشنایی لازمه  تا عقد؟

منم خواستگار دارم میخام بهش بگم یسال مثل دوست باشیم تلفنی صحبت کنیم بیرون بریم بعد اگ اوکی بودیمخانواده هامون اشنا شن و  مشاوره بریم و...

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی سوال بنظر شما که پسری از خواستگاری چقدر اشنایی لازمه تا عقد؟منم خواستگار دارم میخام بهش بگم یسال ...

روالش همینه دیگه

یکسال خانواده ها بدونن دوست شین .....

منم همینو میخواستم حداقل حرف میزد

نیومد حتی یک جلسه حرف بزنه

ولی شما همون یکسال خوبه طبیعیه

مشاورم برید حتما......

خوش به حالتون

والا منم پسر یسال ازم بزرگتر باشع رد میکنم

خب شاید ادم خوبی باشه اون پسر

الان ادم ۵۰ ساله زیاد دیدم مثل ۵ ساله رفتار کنه

ببین طرف چقدر فهمیدس چقدر اخلاق داره

والا منم پسر یسال ازم بزرگتر باشع رد میکنم

اخه سن عقلی با شناسنامه ای فرق میکنه

شما منظورتونه از پسر یکسال بزرگتر باشی؟؟؟؟ 

بخدا خاله من با سه سال کوچیکتر ازدواج کرد خوشبخته دووتا دختر داره

دکتر زنان و زایمانه خالم

روالش همینه دیگهیکسال خانواده ها بدونن دوست شین .....منم همینو میخواستم حداقل حرف میزدنیومد حتی یک ج ...

مرسی منم دو دلم واسه خواستگارم چون قصد ازدواج ندارم فعلن خونوادم اصرار میکنن یه جلسه همو ببینید 

ببین حس میکنم دختره دوست پسر داره احتمالا نمیتونه از اون دل بکنه من واست دعا میکنم بهترینا اتفاق بیفته

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

اخه سن عقلی با شناسنامه ای فرق میکنهشما منظورتونه از پسر یکسال بزرگتر باشی؟؟؟؟ بخدا خاله من با سه سا ...

اره فرق میکنه 

نظر من اینه چون خانوم میخاد یکی ازش بزرگتز باشه حامیش باشه 

سن اقا کمتر از خانوم نزنه تو چشم

البته این نظر من هست ک دوست دارم سن اقا بیشتر باشه امکان داره نظر ایشونم همین باشه

اره فرق میکنه نظر من اینه چون خانوم میخاد یکی ازش بزرگتز باشه حامیش باشه سن اقا کمتر از خانوم نزنه ت ...

زندگی که ۰ و ۱۰۰ ای نیستش 

پس اون مردایی که بزرگتر از زنشونن همه خوشبختن؟؟؟؟؟ 

نمیشه بگی چون یک سال ازم کوچیکتره پس حامیم نیست...

تازه یکسال خیلی زیاد نیستش

دختره متولد ۷۷ من ۷۸ دیگه انقدر بزرگ شدیم که بفهمیم زندگی چه جوریه....والا تو جامعه داریم زندگی میکنیم دیگه....بخدا ادمایی هستن بیشتر از سنشون جوری فکر و حرف میزنن که ۱۰ سال بزرگتر از خودش نمیتونه همچین پختگی داشته باشه

مرسی منم دو دلم واسه خواستگارم چون قصد ازدواج ندارم فعلن خونوادم اصرار میکنن یه جلسه همو ببینید ببین ...

دختره متولد ۷۷ من ۷۸

دیگه بچه نیستیم که به پدر و مادر نگیم دوست مخالف نداریم که خواستگاری بریم یا راه بدیم....

اگه دوس پسر داره و اینده داره باهاش خب چرا اصلا خواستگار راه داد؟؟؟ مگه بچس که از باباش بترسه؟؟؟ مگه بچس که نفهمه بگیره طرف یا نه

بابا سنت ۲۷ سالته دیگه

زندگی که ۰ و ۱۰۰ ای نیستش پس اون مردایی که بزرگتر از زنشونن همه خوشبختن؟؟؟؟؟ نمیشه بگی چون یک سال از ...

ولی اینقدر پخته نشدین دوطرف که باهم بتونین صحبت کنین

بیشترمشکلات وسوتفاهما بخاطر صحبت نکردنه

ولی اینقدر پخته نشدین دوطرف که باهم بتونین صحبت کنینبیشترمشکلات وسوتفاهما بخاطر صحبت نکردنه

ینی میخواین بگین چون پسره یکسال کوچیکتره پخته نشده چه صحبتی بکنه؟؟؟؟ 

بنظرم این طور نیست

الان انقدر اموزشا هست تو گوگل انقدر مشاورا هستن که متوجه بشن .....

حالا من میگم حداقل حرف بزنه اون دختر که بزرگه ینی پخته تره و میفهمه طرف پختس یا نه....الان واقعا همه ۱۰۰ درصد کامل نیستن که 

عیبایی هست بالاخره....ببین میشه پیشرفت کرد کنار هم تکامل داشت یا نه...این مهمه نه این که بگی چون کوچیک تره ۱ سال واس این ردش کنم.....

بنظرم کسی که اینجوری فک میکنه خیلی فکرش سادگونه هستش

دختره متولد ۷۷ من ۷۸دیگه بچه نیستیم که به پدر و مادر نگیم دوست مخالف نداریم که خواستگاری بریم یا راه ...

چقدر عصبانی  هستی :)))) بابا انقدر که از خودت تعریف کردی مورد خوب پس واست زیاده چرا گیر دادی به این خانم 

به هر دلیلی نخواسته دیگه  قسمتم مهمه خب

ه خیلی دوسش داری یه مدت پیگیر نشو مثلا یه ماه اصلا خبر نگیر بعد یه ماه برو سراغش پیام چیزی بده شاید تو اون یه ماه دلش تنگ شد نظرش عوض شد

ی سوال بنظر شما که پسری از خواستگاری چقدر اشنایی لازمه تا عقد؟منم خواستگار دارم میخام بهش بگم یسال ...

اصولا رابطه ی دوستی نباید بیشتر از ۶ ماه باشه.به خاطر یه سری موارد که اینجا نمیگنجه.

2790
2778
2791
2779
2792