2777
2789
عنوان

چیکار کنم برگرده🙂

94 بازدید | 12 پست

سلام 

بچه ها من کسی رو که خیلی خیلی دوس دارم از دست دادم یعنی جدا شدیم 

یه جورایی با صحبت هم‌ حل نمیشه انگار تموم شده🙂💔

لطفا لطفا میگید چیکار کنم‌ تروخدا نصیحت نکنید حرفای انگیزشی نزنید حرف از صلاح و قسمت هم نزنید

یه عالمه دعا کردم یه عالمه التماس خدا کردم نمیدونم دیده باشیدم یا نه ولی برای بچه هایی که اینجا حاجت داشتن بدون چشم داشت براشون صلوات می‌فرستادم بلکه خدا به منم نگاه کنه

کسی دعایی میدونه بگه بخونم یا دعا نوی س می‌شناسید ترو هرکس که دوست دارید کمکم‌کنید🙂

اگر میتونید پر بازدیدش کنید بلکه یکی کمکم کنه یکی دستمو بگیره منم جای خواهر شما

آبجی برا من اومد معجزه شد 

ولی یکی خراب کرد😭😭😭😭

امروز به یروز نکشید 😭😭😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی خوندی

هیچ😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بااین کارا فقط خودتو خسته میکنی

من بغیر از دعا نویسه کلی کار کردم کلی راه رفتم ولی تهش خودم فقط خسته شدم و بیشتر از خودم بدم اومد

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 خدایا حتی برای لحظه ای منو به حال خودم رها نکن:)

باید بشه تروخدا کمکم‌میکنی🙂🙂

قربونت بشم چطوری ؟

سوره یس خوبه 🥲

کسی رو که میخوای با دعانویس برگردونی به نظرت باهاش بعدا خوشبخت میشی؟همین لحظه بپذیر که همه چیز تموم ...

تو نمیدونی آخه چقدر گناه دارم 

دلم به حال خودم میسوزه حالم بده