2777
2789
عنوان

آیا من حسودم

153 بازدید | 20 پست

دلم میخاد همه جا من بهترین باشم از همه کس و همه چیز من مرکز توجه باشم چون از اول اینجور بودم

حسادت ندارم مثلا تو محل کارم دلم میخاد همه دخل بزنن و ناراحت نمیشم اصلا ولی دوست دارم حداقل ۵۰هزار تومن من دخلم بیشتر باشه 

بخاطر همین کار گروهی نمیتونم برم 

همش میرم جایی که تک باشم من😭😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شاید شخصیت نمایشی باشه

یعنی چجور

اخل پز دادن یا زیرآب زدن هم نبودم هیچ وقت 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

راستش منم اینطوریم...اما اسم اینو نمیشه حسادت گذاشت

اما اگه جوری هستی که از ضرر کسی خوشحال بشی صرفا برای اینکه خودت برتر باشی این خود بینی و خود خواهیه

٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور  

تو تایپ های قبل هم من به کرات گفتم....خیلی خوشحال میشم من به سوالات این چنینی که بار روانشناسی دارن جواب بدم.دوستان من درحال تالیف کتابی با عنوان روانشناسی کوچه بازاری هستم ......ازتون دعوت میکنم به سی دی ها یا فایل های دکتر هلاکویی گوش کنید.ایشون واقعا عقل کل هستند و خرفهاشون بسیار واقع بینانه س.و مثل بقیه مثل انوشه و....شومن نیستند.یه مطلب دیگه.من از روی چهره میتونم ویژگی های اصلی و پایه یک شخص رو بازگو کنم .کاش یک نفر داوطلب پیدا میشد و من نظرمو میدادم و میذیذبن چقدر نزدیک به حقیقت است

عجب بیهوده تکراریست دنیا

اره عزیز.اولا اینو بگم تو وجود تمام انسانها حسادت وجود داره و اصلا لازمه پیشرفت و تکامل انسان است اما اگر این ویژگی بیش از حد متعارف باشه طوریکه گاهی شخص خاص باشه خودش ضرر کنه چه بسا بیشتر .که یک نفر دیگه متضرر بشه چه بسا کمتر.این یعنی حسود .که صیغه مبالغه است از ح س د...

عجب بیهوده تکراریست دنیا

تو تایپ های قبل هم من به کرات گفتم....خیلی خوشحال میشم من به سوالات این چنینی که بار روانشناسی دارن ...

من ارسال میکنم شخصیت منو بگین

تو تایپ های قبل هم من به کرات گفتم....خیلی خوشحال میشم من به سوالات این چنینی که بار روانشناسی دارن ...

عالیه عزیز.من الان کامل و جامع میگم....ببین عزیز اول ارتباط بسیار مستقیمی چهره انسان با باطنش داره.متاسفانه چهره های زیبا شخصیت های سالم‌تری دارند و این حاصل و دستاورد پژوهشکده روانشناس یا آمریکا ست و من بعدا با دلیل میگم....

عجب بیهوده تکراریست دنیا

درواقع چشمها مهمترین ابزار در تشخیص هستند بهتر بگم فقط چشمها هستند که میگن....من چهار ایتم که کلی هستم. رو میگم ...که شامل اینهاست .مهمترین یک خوش ذات بودن یا خلاف ان۲سخت گیر بودن یا خلاف ان۳سخاوتمندی یا خلاف آن ۴هوسباز بودن یا خلاف آن..اول ..بگم لزوما منظورم این نیست که یک آدم خوش تیپ ....حتما ذاتشه خوبه .نخیر.ولی اغلب خوش چهره ها. روان سالم‌تری دارند....ببینید یک نفر مثل شهاب حسینی حتی اگر توی بدترین خانواده بزرگ میشد هرمز نمیتونست آدم بدی بشه....حالا نمونه ای که خوش چهره نیست ولی باز هم خوبی و خوشی ذاتی ازش فوران می‌کنه .مرحوم فردوس کاویانی

عجب بیهوده تکراریست دنیا

خب فعلا چهره شما رو تحلیل میکنم و اطلاعات عمومی رو بعدا تشریحی خواهم کرد.شما از لحاظ خوش ذاتی بسبارخوش ذات هستید شدیداً مهربان....زود عصبانی می‌شوید ولی زود هم خاموش میشین.لز لحاظ اخلاقی و مسالع وفاداری شدیداً وفادار و متعهد هستین....احتمالا گهگاهی دچار افسردگی میشد ولی دایم نیست....حالت اظطراب و تشویش هم خیلی وقت ها دارید.تا جاییکه بتونید دوست دارید به همنوع کمک کنید.توی تصمیمات خیلی وقتها مردد و مستأصل هستید .

عجب بیهوده تکراریست دنیا