2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خیلی ناراحتم 💔

198 بازدید | 9 پست

۱۹ سالمه یک ساله عقد کردم 

راستش خاله ی شوهرم با مادر شوهرم و برادر شوهرم گفتن که می‌خوان برن شمال 

بعدش شوهرم امشب زنگ زد گفت من می‌خوام برم شمال با مامانم و خاله ام و داداشم !! گفتم اولا ما زن و شوهریم چرا باید بدون من بری مسافرت ؟ بعدم ما الان نامزد هستیم تو باید اولویتت پس انداز باشه برای عروسی و جهیزیه و اجاره خونه . بعد گفتم خوش گذرونی و مسافرت همیشه هست الان باید به فکر پس انداز باشیم 

بعد گفت خب نه شوهر خالم مادر خرجه گفتم مادر خرج هم باشه بعدش باهاتون حساب کتاب می‌کنه اونجا هم بری فکر نکن مجانیه باید دست کنی تو جیبت به هر حال 

بعد گفت باشه تو نمیذاری برم اگه یه بار دیگه یه چیزی خواستی منم میگم نه!! گفتم من که نمی‌خوام تو رو شکنجه بدم برای خوبی خودت میگم که پس انداز کنی دستت جلو بیوفته . بخدا من مراعاتشو میکنم 

بقیه یه سره تو آرایشگاه و کاشت ناخن و مژه و کوفت و زهرمار من اصلا تا حالا اینکارا رو نکردم گفتم دستش تنگه پس انداز کنه گناه داره 

بعد از یه طرف اینجوری تازه بعد صحبت میکردیم می‌گفت من واسه تولدت فقط یک کیک میخرم 

دیگه نمیخوام خرج اضافه کنم!!! از یه طرف میگه من ندارم نمیخوام واسه تولدت خرج کنم از یه طرف واسه مسافرت رفتن پول داره 

تو این یکسال من انقدر سر کارای این حرص خوردم که خدا می‌دونه 

اولاش بهت حق ندادم حس کردم شخصیتت متدرانه و کنترل گره 

تا آخرش که گفته پول کادو تولد ندارم ولی پول شمالو داره حق بهت ددادم 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی گیر الکی دادی دیگه، داره با خانوادش میره سفر، نه با دوست و رفیق، از الان اینجوری مثل مته تو مخش نرو، بگو برو بهت خوش بگذره، قرار نیست چون عقد کرده با خانوادش جایی نره که، خودتو از چشمش ننداز با غر  های الکی

کارت با این مرد سخته هااا! تو خرج نمیکنی مراعات میکنی ولی اون خرج بقیه میکنه( مطمئن باش دست به جیبش عالیه تو سفر واسه خانواده اش حتی اگر بگه اونا مادرخرجن) با این مرد به مشکل میخوری. راهش اینه انقدر خرج کنی که نتونه جم بخوره. خودتم پاشو باهاش برو شمال اصن

اینکه گفته پول تولد ندارم هم از لج حرف تو زده، که یعنی اگر برای سفرم ندارم برای تولد تو هم ندارم، می ...

من دارم مراعات میکنم زورم میاد جای قدردانی اینا رو میگه