2777
2789
عنوان

این کار بابام عجیب غریب نیست 😐

99 بازدید | 5 پست

بابای من عادت داره اگه حس کنه داره رو من غیرتی میشه

اصلا به من چیزی نمیگه .

میره به اونطرف میگه

و یک جورایی آبروریزی هم میشه

مثلا من با یه پسری خیلی صمیمی بشم به روی من اصلا نمیاره میره شلوار اون رو میکشه سرش 

مثلا من یه شوهر خاله دارم یه مقدار بیش از حد طرف من می پلکه و سنشم از بابام ۱۰ ۱۵ سال کمتره

یروز ما با خالم اینا رفتیم جایی بی خبر 

بابام به من هیچی نگفت گفت خوش گذشت؟

گفتم اره گفت اها

بعدها متوجه شدم رفته به شوهر خالم خیلی جدی تذکر داده دفعه اخرت باشه بدون اجازه من بچه منو می بری بیرون و بد صحبت کرده باهاش

من خجالت کشیدم 

وقتی یکی یهو از من فاصله میگیره میفهمم نشان از حرکت پنهان پدر داره 😐

به مامانمم کاملا رک تذکر حجاب میده اما به من نه اصلا

مامانبزرگم میگه برعکسه ادم باید رو دخترش حساس تر باشه 

شاید فک میکنه این جوری بهتر و زودتر نتیجه میگیره، لابد سابقه اعتنا نکردن به تذکراتش رو داشتی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید فک میکنه این جوری بهتر و زودتر نتیجه میگیره، لابد سابقه اعتنا نکردن به تذکراتش رو داشتی

از اول این مدلی بود

بعد من یهو میشنوم خجالت میکشم

چون به خالم خیلی برخورده بود مثلا

البته شوهرش کرم داره همه میدونن

از اول این مدلی بودبعد من یهو میشنوم خجالت میکشمچون به خالم خیلی برخورده بود مثلاالبته شوهرش کرم دار ...

خب خودش می‌دونه داره چیکار می‌کنه دیگه ، به خودت گیر میداد که بدتر بود ، به همه عالم که گیر نمیده به عنوان یه مرد به همجنسایی ک می‌دونه مشکل دارن تذکر میده 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
از اول این مدلی بودبعد من یهو میشنوم خجالت میکشمچون به خالم خیلی برخورده بود مثلاالبته شوهرش کرم دار ...

به نظرم خوب کاری کرده، وقتی هم میدونی طرفت مشکل اخلاقی داره قبل از تذکر پدرت فاصله بگیر... ناراحت شدن خاله اهمیتی نداره مهم امنیت خودته

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…