2777
2789
عنوان

دلم میخاد خودکشی کنم تموم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید کمک بگیری و اقدام کنی از همه بپرسی از همون مشاورات از خانومای اینجا حتی به همه جا نگاه کن

دارم خیاطی یاد میگیرم الانم میتونم پیج بزنم و اموزش بدم ولی اونقد حال روحیم خرابه که دستم نمیره برای انجامش

چطور انجامش دادی؟ چطور مستقل شدی؟ الان تنها زندگی میکنی؟ چطور تونستی راهتو جدا کنی؟چطور وقتی توی زند ...

برای فرار از جو مسموم خونه پدریم باهاش ازدواج کردم ولی خیلی زود فهمیدم اشتباه کردم. اوایل سعی می‌کردم هر جور شده به زندگی باهاش ادامه بدم ولی نتیجه ای نداشت من هر چی بیشتر بهش نزدیک میشدم اون بیشتر از من فرار می‌کرد. بعد از تولد پسرم رابطه مون سردتر هم شد. دست بزن داشت، خیانت میکرد،  سر کاری بند نمیشد و...

چند جا برا کار سر زدم ولی خبر خاصی نشد. آخر سر یه آزمون استخدامی شرکت کردم، تمام منابع رو تهیه کردم و با تمام توانم شب و روز درس خوندم جوری که وقتی پسرم خواب بود تو نور چراغ خواب درس میخوندم. به خودش هم اخطار داده بودم که اگه رفتارهاشو درست نکنه به محض مستقل شدن ازش طلاق میگیرم‌. نتایج اومد و من از شهر دیگه ای که در واقع محل تولدم بود پذیرفته شده بودم. پسرم رو هم برداشتم و برای همیشه اون خونه رو ترک کردم

برای فرار از جو مسموم خونه پدریم باهاش ازدواج کردم ولی خیلی زود فهمیدم اشتباه کردم. اوایل سعی می‌کرد ...

چه ازمونی؟ خونه چطور گرفتی؟سر چه کاری رفتی؟ مدرک لیسانسی چیزی داشتی؟ 

دارم خیاطی یاد میگیرم الانم میتونم پیج بزنم و اموزش بدم ولی اونقد حال روحیم خرابه که دستم نمیره برای ...

پیج رو بزن و آموزشای رایگان بذار 

یه چیزایی بذار که کمک باشه برای زنان واقعا کمک به دیگران حال خودتم بهتر میکنه یواش یواش 

بعد ازونم که راهت رو پیدا میکنی. 

موفق باشی خانوم❤🌹

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
مشکلاتی که تو ذهنمه یکیش حس شک به همسرمه که تمام وجودمو گرفته ، کمبود محبته که همسرم اهمیت نمیده ، ن ...

نمیدونم ۷ یا ۸ ساله رنگ سفر ندیدم 

سال هاست میخوایم ماشین عوض کنیم 

نشده‌

عزبزترین فرد زندگیم تو‌ سن ۲۳ سالگی تصادف کرد و مرد‌

بعدش کلی سختی کشیدیم 

ورشکستگی 

نبود پدر ...

اما زندگی پر از بالا و پایین بود و هست 

و‌ هزاران مرتبه شکر 

روز های خوبم داشت 

تولد دخترای عزیزم‌

ازدواجم 

سلامتیم که بعد بیماری آدم قدرش رو میدونه

و خدای که همیشه کنارم بوده 

در همه جا و همه وقت 

آدمها هزار دلیل واسه ناراحتی دارن سختی ها و نا ملایمات و هزار و یک دلیل وقتی ریز میشی نعمت و خوشحالی  ...

دنیا پر از بالا و پایین 

پس بعد این سختی 

و این همه آدم 

باید خودشون میکشتن دیگه ...؟!

استغفار کن 

و اینقد حساب روی ادم ها باز نکن

اعتماد به نفست رو زیاد کن

تنها روی خدای خودت حساب کن‌

اونی که تکیه گاه و کنار بندشه تا ابد ...

سعی کن ناراحتش نکنی.

مراقب افکارت باش ...

باید مادر قوی آینده بشی 

با همسرت صحبت کن 

و بهش بگو‌ به محبت بیشتری نیاز داری 

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4

2790
2778
2791
2779
2792