2777
2789
عنوان

دلم میخاد خودکشی کنم تموم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 54 پست
والا منی که خودم از سن پنج سالگی ارزوی مرگ داشتم میدونم الان چی میکشیاگه بتونی شب بخوابی تا صبح کمی ...

پنج شش ماهه به خودکشی فک میکنم و هرروز دارم بیشتر بهش فکر میکنم و مصمم تر میشم انجامش بدم

من ولی مطمئنم هیشکی براش مهم نیست، تهش تا چهلم ناراحت میشن بعدش فراموش میکنن ولی خودم این وسط راحت م ...

اره 

بعد تو میمونی و یک عذاب ابدی و دائمی 

و اغوش خدایی که میتونست پر از مهر و رأفت باشه 

جوری تحویلت بگیره 

هر ثانیه انگار دوباره زنده میشی و آرامش بگیری

بشه قهره خدا 

باهات حرف نزنه 

تنها ترین بشی و مدام صحنه خودکشیت تو دنیا تکرار بشه ..

این دنیا کوتاه 

اونجا موندگار و ابدی و اصلا تموم نمیشه 

حتی از فکرش هم توبه کن 

بابت فکرش هم اتخاذ میشی 

مگه خودت ، خالق خودت بودی 

به خودت روح و جون دادی؟!.

که حالا بخوای پس بدی؟!

زندگیت بساز 

با محبت و مهر 

و انقد تو نخ شوهرت نرو 

و حساس نشو 

زندگیت بکن 

واسه خودت سرگرمی سالم درست کن 

نماز بخون با خدا خلوت کن 

یک صفحه کلامش رو با معنیش بخون 

واسع خدا ناز کن 

بندگی کن 

تا بهت توجه کنه 

راهنمایت کنه 

دلت خالی بشه 

سبک بشی 

حالت خوب بشه ....

نزار شیطان کله پات کنه 

و تا ابد عاقبت به شَر بشی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم از فکرش دربیام ، نمیتونم حس شک به همسرم رو توی خودم حلش کنم حالم بده

یه درصدفک کن خودکشی ناموفق داشته باشی ذلیل بشی مریض بشی با خودت نمی‌گی چه غلطی کردم بخدامازنااحمق احساساتی هستیم مردابه یه ورشونم نیست جز خودشون هیچی براشون مهم نیست بهتر نیست ماهم یادبگیریم

دختر این حرفا چیه می‌زنی!فکر میکنی زندگی بقیه گل و بلبل هست به خدا که نیست،به خدا هممون تو خودمونیم تو دنیای خودمون دیگه حوصله بحث و دعوا هم نداریم،این نیز بگذرد مثل بقیه چیزا که گذشت،صبور باش واست مهم نباشه،زیادی داری مایه میزاری،زیادی داری بش اهمیت میدی ارزش نداره،بیا بم خصوصی پیام بده خودم کنارتم

ببین منم خیلی مشکلات داشتم و دارم، بخدا راستشو میگم میگفتم خودکشی کنم تموم شم ولی تحقیق کردم ما با خ ...

مشکلاتی که تو ذهنمه یکیش حس شک به همسرمه که تمام وجودمو گرفته ، کمبود محبته که همسرم اهمیت نمیده ، نیازم به سفر و تفریحه که همسرم اهمیت نمیده ، بچه نداشتنه ،شش سال صب تا شب تنها بودنمه که داره روحمو خسته میکنه و اینکه بازم همسرم احتمالا داره بهم خیانت میکنه که دردش کل وجودمو گرفته

عزیزم تو چرا بمیری؟بمیرن این تن لشایی که روانیمون کردنبچه داری؟ اگه داری به خاطر اون نکن اگه نداری ک ...

چطور انجامش دادی؟ چطور مستقل شدی؟ الان تنها زندگی میکنی؟ چطور تونستی راهتو جدا کنی؟چطور وقتی توی زندگی باهاش اذیت بودی تونستی روی کسب درامد تمرکز کنی؟ من از طلاق خیلی میترسم ، از بی کس شدن خیلی میترسم

مشکلاتی که تو ذهنمه یکیش حس شک به همسرمه که تمام وجودمو گرفته ، کمبود محبته که همسرم اهمیت نمیده ، ن ...

خب مشکلاتت اکثرا بخاطر همسرته یا باید حل کنی یا باید رها کنی... مثلا اینهمه ادم بهشون خیانت شده یا جدا شدن باید میکشتن خودشون رو؟ باید سعی کنی خودت رو قوی کنی متاسفانه یا خوشبختانه همه ی مشکلاتی که میگی رو منم کشیدم... همسر سابقم خیانت میکرد و خیلی کارای زشت تر تهش جدا شدم موقع طلاق مادرم فوت کرد و حامی هم نداشتم سختی کشیدم مجدد ازدواج کردم بازم عاطفی تامین نمیشم... راستی بچه دار شدنمم مشکلدار بود ولی بخدا چاره هیچ کدوم مرگ نیس...نمیدونم شایدم الان خسته ای که اینطور میگی ولی تنها چارش قوی شدن، پذیرش و تلاش برای حل هست

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

خب مشکلاتت اکثرا بخاطر همسرته یا باید حل کنی یا باید رها کنی... مثلا اینهمه ادم بهشون خیانت شده یا ج ...

تمام وجودم خسته س ، چند وقت اخیر حس میکنم اصلا دیگه حتی دلم نمیخاد تلاشی بکنم ، دلم نمیخاد هیچ کاری برای بهتر شدن انجام بدم

تمام وجودم خسته س ، چند وقت اخیر حس میکنم اصلا دیگه حتی دلم نمیخاد تلاشی بکنم ، دلم نمیخاد هیچ کاری ...

عزیزم حق داری ولی اینکه نخوای تلاشی بکنی همش وسوسه های شیطانه... درمانت خوب شدنت و ادامه دادنت فقط و فقط دست خودته... تا خپدت نخوای مشکلی حل نمیشه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

2790
2778
2791
2779
2792