2777
2789
عنوان

کتک خوردن

433 بازدید | 14 پست

شوهرم دیشب کتکم زده به نظرتون چه رفتاری کنم هیج جا ندارم برم و این که کسی هم ندارم که بخاد پشتم در بیاد دلیلشم وابستگی خیلی زیاد به پدر و مادر و خانوادش کلا هر کاری پدر و مادر من می کنن به چشمش بده یه جورایی پدر و مادر منو دشمن خودش میدونه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جل الخالقتحصیل شغل میاره؟

عزیزم اگر تحصیل کرده باشن امکان پیدا کردن شغل خوب با درآمد خوب خیلی بالاتر میره، کسی که تحصیلات نداره توی هیچ ارگان دولتی خوب که مزایای خوبی دارند مثل بانک ، نفت ، اداره مالیات، وزارت نیرو، شهرداری و..نمیتونه استخدام شه در حال حاظر چون شرط استخدامی شرکت کردن داشتن مدرک هستش 

عزیزم  همین چند ساعت پیش فیلم ملی و راه نرفته است برای چندم دیدم فقط میتونم  بگم خودت و تصمیمات خودت هست که نجاتت میده اگه میخوای البته نمیدونم بچه داری یانه. میخوای زندگی راحتی داشته باشی فردا پس فردا زندگی بچتم  نابود نکنی باید جدا شدی یا تمام سختی هایش با تمام. قضاوت های که میشی که خیلی سختههه می‌دونم اما مطمئن هستم  که یک روزی از جدا شدنت  خوشحالی می‌کنی 

من شرایط تو رو نمیدونم 

اما اگه شوهرت آدم نمیشه فقط جدا شود 

اگه بچت خیلی کوچیکه فعلا کمی صبر کن 

و از همه مهم تره لطفاً لطفاً به دنبال کسب درآمد برای خودت باش حتی شده هزار تومان  هم شد فقط برای خودت 

امیدوارم خدا به دلت صبر بده و پشت پناهت باشه از ته دل برات آرزو میکنم که همیشه همیشه سلامت و خوشحال باشی 

الهی عزیزم این حساسیتا طبیعیه ب خصوص وقتی تازه عروس باشی من خودم شوهرم اینطوریه از مامان بابام ناراحت میشه برا هر حرفی یا کاری اشکال نداره بلخره ببن زن و شوهر پیش میاد بحث و دعوا زیادی بزرگش نکن یه مسئله کوچیکو