2777
2789
بندهوخدا شاید بخواد بره جایی واسه تفریح که اونجا خنک نیست شما هر وقت ساحلش رفتیدم خنک بود ؟یا فقط تو ...

تفریحات بی سقف دخترم توی اوج گرما تعطیله اصلا ساحل هم شب آدم میره گرم آزار دهنده نبوده همین الان تهران و دوبی ۷ درجه باهم اختلاف دارن

ماشین لوکس چرا تاکسی معمولی همه کولراشون روشنه 

برای شما نبوده؟ توی مالی رفتی تا حالا که خنک نباشه؟ سوار ماشینی شدی کولر نداشته؟ توی خونه تا حالا مش ...

یکی میبینی طاقت یه هوایی داره یکی نداره هوای کلیش واسه بعضیا قابل تحمل نیست مثلا من هوای بندر عباس عمرا بتونم تحمل کنم ولی چابهارو میتونم حالا اونجا سوزانترم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی میبینی طاقت یه هوایی داره یکی نداره هوای کلیش واسه بعضیا قابل تحمل نیست مثلا من هوای بندر عباس ع ...

چی بگم من با هوای تهران مقایسه کردم گرمایی که من امسال توی تهران و شمال تجربه کردم هرگز در دوبی ندیدماگر بخوابیم فردی در نظر بگیریم که طبع افراد با هم فرق داره 

تفریحات بی سقف دخترم توی اوج گرما تعطیله اصلا ساحل هم شب آدم میره گرم آزار دهنده نبوده همین الان تهر ...

دیگه هوای کلی رو داریم برا بنده خدا میگیم شاید دلش نخواد شب بره 

چی بگم من با هوای تهران مقایسه کردم گرمایی که من امسال توی تهران و شمال تجربه کردم هرگز در دوبی ندید ...

منم چهارسال هوای چابهار زندگی کردم شب و روز زیر اسپیلت ماشینم کولر خب نمیشه بگم خوبه گرما حس نکردم که اصلا روزا نمیشد بیرون رفت حالا اونجا هم همین بحث زندگیه بنده خدا اونجا نه درخت میبینه نه چیزی 

اره اطلاعاتم راجبش کمه

وقتی میخوای جایی بری یه اطلاعات کامل در بیار 

امارات طبیعت خوبی داره ولی خوب اگر طبیعت فقط در جاده چالوس و جنگل ببینین نه ولی آب درخت و آبشار و اینجور چیزا داره