2777
2789
عنوان

فوت مادر

532 بازدید | 37 پست

بچه ها مامان تازگی فوت کرده ...نه میتونم قبول کنم نیست نه میتونم با نبودش کنار بیام  نمیرم سرخاکش آخه بدم میاد برم ... دوست ندارم باور کنم مامانم فوت کرده... قلبم درد میکنه ... چطور با نبودش کنار بیام چطور آروم شم ....

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۱۴ ساله مامانم فوت کرده هنوزم هر روز بهش فکر می کنم و باهاش حرف می زنم نمی تونم فراموش کنم

روحشون شاد دوست منم مادرش موقع زایمان فوت کرده بود البته سر بدنیا اومدن خواهرش همیسه میگفت کینه از خواهرم دارم ۷ ساله هر شب با گریه خوابم

عزیزممممممم فقط خدا بهت صبر بده خودش باید دلتو اروم کنه دلم میگیره کاش میتونستم بغلت کنم باهم گریه کنیم  .

براش هرچقدر هرطور ک دلت میگه سوگواری کن

مامانت همیشه هست اینو یادت باشه ارزو هاش چیزای ک میدونی براش خوشحال کننده س تو زندگیت انجام بده 

اون دلش نمیخاد تو.فراموشش کنی ولی دلشم نمیخاد ناامید شی تو زندگیت باید با داشتنش تو قلبت همون طور خودت و.اون شاده میدونی زندگی کنی

🫂🥺

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂