2777
2789
عنوان

نی نی هفت ماهه

137 بازدید | 8 پست

پسرم از وقتی ۷ ماهش تموم شده اصلا توی روز شیر نمیخوره نمیدونم چیکارش کنم فقط شبا تا صبح سه یا ۴ نوبت ۹۰ سی سی یا یه وقتایی ۱۲۰ سی سی شیر میخوره... 

تو روز گشنه میمونه فقط گریه میکنه شیشه رو نمیگیره ولی همون موقع فرنی یا حریره بادوم یا سوپ بهش بدم نسبتا خوب میخوره

اولش که غذای کمکی شروع کرده بودم دوست نداشت دهنشو قفل میکرد ولی بعد یه ماه از وقتی غذا رو بهتر میخوره دیگه شیر نمیخوره

نمیدونم چیکار باید بکنم که تو بیداری هم شیر بخوره؟ من همینجور شیر درست میکنم نمیخوره میریزم دور

تقريبا بيشتر بچه ها از وقتي كه غذا خور ميشن همين طورن دختر منم ٧ ماهشه و دقيقا همين طوره

ديروز بردمش دكتر گفت اصلا فكر نكن گرسنه ميمونه با غذا سير ميشه و گفت به جز ٣ وعده غذا ميان وعده هم بهش بده و در ضمن شيرشم بريز تو فرنيش بده بخوره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تقريبا بيشتر بچه ها از وقتي كه غذا خور ميشن همين طورن دختر منم ٧ ماهشه و دقيقا همين طوره ديروز بردم ...

دقیقا دکتر پسر منم گفت میان وعده هم بده

من نگران اینم که شیری که میخوره کمه چون تو این سن برای رشدشون به شیر بیشتر احتیاج دارن 

تو فرنی و حریره اش من هر وعده فوقش یه پیمانه میریزم خوب به جایی نمیرسه

عزیزم شایدم داره دندون در میاره بچه ها با میک زدن دردشون بیشتر میشه ترجیح میدن شیر نخورن با لیوانم ا ...

آره اتفاقا لثه هاش خیلی اذیتش میکنه

لیوان مخصوص آبمیوه خوری رو امتحان کردم بازم نخورد

حالا با لیوان معمولی هم میدم ببینم چی میشه ممنون عزیزم