2789
من چندبار ریلتی شو اینا رو دیدم نفهمیدم ملت به چیه اینا علاقه دارن انقد طرفدار دارن. یه مشت لوس جمع ...

اصلا من کلا از برنامه هایی که یه مشت عنتر رو ادم میکنن خوشم نمیاد .البته ریلیتی شو کلا دوز دارم ولی یه چیزی که واقعا یه چیزی باشه نه چیزی که ازش چیزی در نیاد..چیز فهم شدی؟  

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
کلوزتش رو ژووووون😁

این اصطلاح خود LGBT هست کسایی که دیگه از اون قفس تنهایی میان بیرون و با افتخار اعلام می کنن که روش زندگیشون رو تغییر دادن

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹 دوستای گلم   میشه برای به سلامت دنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستین؟   ممنونم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا من کلا از برنامه هایی که یه مشت عنتر رو ادم میکنن خوشم نمیاد .البته ریلیتی شو کلا دوز دارم ولی ...

اره اینا چیزی نیستن که ازشون چیزی دربیاد دیگه.

😆

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

این اصطلاح خود LGBT هست کسایی که دیگه از اون قفس تنهایی میان بیرون و با افتخار اعلام می کنن که روش ز ...

بنظرم چندشن بیشتر تا باعث افتخار 😏

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بنظرم چندشن بیشتر تا باعث افتخار 😏

قبول دارم ولی خودشون افتخار می کنن، دیگه هرکی زندگی خودش رو داره تا الان هم که دارن خوب و خوش زندگی می کنن

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹 دوستای گلم   میشه برای به سلامت دنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستین؟   ممنونم    
الان بچه کیم بدنیا اومده؟ بعد خرج این جشناشون رو باباشون میده؟      

اصلا بچه تو بچه ای ان اینا فجیع، دیگه فکر کنم خرج بابا خانمشون رو هم اینا می دن      

قدش ۱۵۹ سانته؟ چطور بسکتبالیسته پس؟

خودش نه شوهرش بسکتبالیسته قدش هم 2.06 هست