2789
اصالتا ارمنستانی ان دیگه از طرف پدری. بهرحال همسایه ن😁😁😊

بیا شاهد از غیب رسید😁😁

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من حس میکنم یه رگ و ریشه ایرانی دارن بخاطر این خز بازیاشون😁

:))))))

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹 دوستای گلم   میشه برای به سلامت دنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستین؟   ممنونم    
اتفاقا منم میخواستم همینو بگم . خلاصه تنشون به تنمون خورده دیگه .    

اینا همونان که باباشون شده مامانشون؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

آره 😝 یه مرد مثلا بالاسرشون بود که اونم .. 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

دقیقاً      

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹 دوستای گلم   میشه برای به سلامت دنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستین؟   ممنونم    
آره 😝 یه مرد مثلا بالاسرشون بود که اونم .. 

که اونم نامرد درومد از آب😁

که اونم نامرد درومد از آب😁

اتفاقاً الان دیگه بیشتر باعث افتخارشون هست باباشون چون از کلوزتش اومده بیرون openly & Proud

دقیقاً        

من چندبار ریلتی شو اینا رو دیدم نفهمیدم ملت به چیه اینا علاقه دارن انقد طرفدار دارن. یه مشت لوس جمع شدن دور هم این به اون زنگ میزنه اون با این دعوا میکنه....😥😥

اتفاقاً الان دیگه بیشتر باعث افتخارشون هست باباشون چون از کلوزتش اومده بیرون openly & Proud

کلوزتش رو ژووووون😁

من چندبار ریلتی شو اینا رو دیدم نفهمیدم ملت به چیه اینا علاقه دارن انقد طرفدار دارن. یه مشت لوس جمع ...

لایک به امضات