2777
2789
عنوان

لک بینی هفته دهم

187 بازدید | 11 پست

بچه ها شما ها لک بینی تو هفته های اول داشتید 

چقدر خطرناکه

من شیاف هم استفاده میکنم دکتر داده چون دو هفته پیش هم لک دیدم. الانم یه لک زیاد نیست لکا ولی با فاصله لک میبینم .هفته دهمم

بنظرتون خطر سقط هست؟

پس کدامین نعمتهای پروردگارتان را تکذیب میکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من هفته پنج هفت و یازده هر کدوم به اندازه یه هفته با وجود استفاده از شیاف لک بینی داشتم.ولی خواست خدا نی نیمو برام نگه داشت

استراحتتو زیاد کن. پیاده روی نکن پله بالا پایین نرو و نزدیکی هم ممنوع

اگه صدای قلبشو شنیدی انشالا که مشکلی نیست. یه هفته بعدم فکر کنم برات غربالگری اولو بنویسه

❤زندگی 
عزیزم من هفته پنج هفت و یازده هر کدوم به اندازه یه هفته با وجود استفاده از شیاف لک بینی داشتم.ولی خو ...

برای 14 فروردین غربالگری دارم 

صدای قلبشم شنیدم 

هفته پیش لک دیدم سونو گفت چیزی نیست 

برای 14 فروردین غربالگری دارم  صدای قلبشم شنیدم  هفته پیش لک دیدم سونو گفت چیزی نیست&nbs ...

پس هی با خودت اینو بخون مثل من 

گر نگهدار من آن است که من میدانم

نی نی را در بغل من نگه میدارد

تعطیلاتو قشنگ استراحت کن

هیچی مثل استراحت تو اوایل بارداری خوب نیست

❤زندگی 
برای 14 فروردین غربالگری دارم  صدای قلبشم شنیدم  هفته پیش لک دیدم سونو گفت چیزی نیست&nbs ...

نگران نباش استراحت و شیاف و به تغذیت تو جه کن مثلا عریقیجات و نعناع و زرشک و زعفرون نخور..

پس هی با خودت اینو بخون مثل من  گر نگهدار من آن است که من میدانم نی نی را در بغل من نگه میدار ...

کلی نذر کردم سالم باشه .انشاالله که همینطوره

متاسفانه ادم استرسی هستم یه لک حالم رو بهم ریخته

نگران نباش استراحت و شیاف و به تغذیت تو جه کن مثلا عریقیجات و نعناع و زرشک و زعفرون نخور..

من اصلا اشتها به غذا ندارم .چیزی بتونم بخورم فقط چیزای ابکیه