2777
2789

سلیقه ایه

من پفی عربی میپسندم

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قدت کوتاهه اصلا ماهی یا جذب و اروپایی نگیر

از اونور اگه خیلی تپلی پفی بهت نمیاد

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من پفی میپسندم برا عروس چون فقط اون یک شب لباس پفی میتونه بپوشه

البته بعدا هم میشد پوشید ولی جلوه خوبی نداره به غیر از عروس یکی خیلی لباس پفی اینا بپوشه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
من قدم زیاد بلند ینست 158 پوف دار داشتم بهم میومد چون شوهرم قدش بلند بود اگه کم حجم میخریدم حس میکرد ...

ما همقدیم فک میکنم باید پفی بگیرم ک من کوتاه تر دیده بشم 

نظر شما چیه

من پفی دوست دارم

ولی نه خیلی خیلی پف

در حد نرمال

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻