2777
2789
عنوان

سرزنشم کرد💔

146 بازدید | 16 پست

امروز جلسه چهارم رانندگیم بود. مربی گفت چرا هیچی نمیفهمی چرا نمیتونی درست کلاچ بگیری چرا نمیتونی دور بزنی 

چند بار بگم بهت 

چیکار کنم اولین بارمه ماشین می رونم چرا انتظار فضایی دارن😕

اجازه نده باهات اینجوری صحبت کنه

شما هر چقدرم دیر یاد بگیری ایشون موظفه که با آرامش و احترام واست توضیح بده چون داری پول میدی 

دفعه بعد همچین حرفی زد بگو ناراحتی درخواست تغیر مربی میدم 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو کلاج خنگولم🥲

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

میگفتی اگه بلد بودم پول نمیدادم که شما بیای بهم توهینم بکنی

به خدا انقدر سرزنشم کرد دیگه امید ندارم برم کلاساش 

نه حوصله ای داره نه چیزی 

هر چیم میشه میگه من قبلا گفتم بهت 

خب بلد نیستم چیکار کنم 

اجازه نده باهات اینجوری صحبت کنهشما هر چقدرم دیر یاد بگیری ایشون موظفه که با آرامش و احترام واست توض ...

امروز برگشت بهم گفت اگه نتونی از جلسه بعد برونی دیگه ماشینم رو نمیدم دستت 

میزنی دنده رو خراب میکنی 

آخرین بارت باشه

به خدا میشینم پیشش استرس میگیرم میگم الان داد میزنه

میبینی خواهر🥲

ببین جایگاه شغلی و تحصیلیم خیلی خوبه هاااا

ولی این گواهی نامه لعنتی برام کابوس شده اصلا سمتشم نمیرم

همینجوری نصفه ولش کردم 💔

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

امروز برگشت بهم گفت اگه نتونی از جلسه بعد برونی دیگه ماشینم رو نمیدم دستت میزنی دنده رو خراب میکنی آ ...

خانمه؟ 

قاطعانه برخورد کن 

بگو دارم پول میدم در راه رضای خدا که آموزش نمیدی 

اگه با یکبار توضیح یاد نگرفتم وظیفته ده دفعه دیگه م توضیح بدی

کوچکترین حرفی زد سریع بگو فلانی من ترجیح میدم مربی رو عوض کنم شما برای آموزش مناسب نیستی 

ببین جایگاه شغلی و تحصیلیم خیلی خوبه هااااولی این گواهی نامه لعنتی برام کابوس شده اصلا سمتشم نمیرمهم ...

من یاد می گیرم ولی اینجوری یدفعه خطا میکنم داد میزنه سرم.

خب عزیزم علم غیب ندارم که 

من یاد می گیرم ولی اینجوری یدفعه خطا میکنم داد میزنه سرم.خب عزیزم علم غیب ندارم که

مربیت گاوه عوضش کن چندبار که تعویض شه آدم میشه

زنداداش منم مربی ش اینجوری بود عوض کرد خیلی راضی بود

خانمه؟ قاطعانه برخورد کن بگو دارم پول میدم در راه رضای خدا که آموزش نمیدی اگه با یکبار توضیح یاد نگر ...

آره

بهش گفتم خب من اولین بارمه ماشین میرونم میگه هیچ ربطی نداره 

تو یاد نمیگیری گوش نمیدی به حرفام 

اگه این اخلاقش رو تکرار کنه مربیم رو تغییر میدم تا دو جلسه دیگه صبر میکنم 

من اومدم یاد بگیرم نه اینکه سرم داد بزنی. 

انتظار داره هرچی میگه یادم بمونه یکم خطا میکنم سریع داد میزنه

مربیت گاوه عوضش کن چندبار که تعویض شه آدم میشهزنداداش منم مربی ش اینجوری بود عوض کرد خیلی راضی بود

دو جلسه دیگه صبر میکنم اگه اخلاقش درست نشه عوضش میکنم

آرهبهش گفتم خب من اولین بارمه ماشین میرونم میگه هیچ ربطی نداره تو یاد نمیگیری گوش نمیدی به حرفام اگه ...

اصلا سکوت نکن 

اصلا 

جواب توهین و بی احترامی هاشو با لحن جدی بده 

اکثر مربی های خانم دوست دارن تحقیرت کنن بگن بلد نیستی و یاد نمی گیری حس بی خاصیت بودن رو بهت تلقین کنن

مربی منم خانم بود یکبار گفت تو توان رانندگی نداری بدون هیچ حرفی مربی رو تغیر دادم 

آقا انتخاب کردم 

انقدر خوب و اصولی و با حوصله توضیح میداد که بدون کوچکترین استرسی گواهینامه م رو گرفتم 

آرهبهش گفتم خب من اولین بارمه ماشین میرونم میگه هیچ ربطی نداره تو یاد نمیگیری گوش نمیدی به حرفام اگه ...

اشتباه از شماست که سکوت کردی و پررو شده 

همون لحظه که داد میزنه 

از ماشین پیاده شو برو پیش مدیر آموزشگاه بگو من میخوام مربی رو تغیر بدم