2821
2789
عنوان

چیه این 22 23سالگی

603 بازدید | 56 پست

نمیدونی بری دنبال هدفای کاریت، ارشد بخونی، مهاجرت کنی، بری پی عشق و حالت یا بشینی بزنی تو سرت ..

اگه تجربه ای دارید بگید نیاز دارم بهش... 

من این شهریور اگه خدا بخواد آخرین امتحانای لیسانسم رو میدم و مدارکم رو فرستادم برای ارشد .. 

دنبال کار دنبال آینده دنبال زندگی ... نمی‌دونم به فکر ازدواج باشم یا نه :/ موندم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

21 سالگی هم اضافه کن چون دقیقا منم 

نمیدونم کدوم ور و ادامه بدم استخدامی ارشد 

زندگی...

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

ازدواج فکر نمی‌خواد خواستگار میخواد! برو دنبال اهدافت این وسط هر وقت خواستگار خوبم اومد بهش فک کن. (به خواستگاری که هم‌جهت با اهداف و مسیرت نیست هم زیاد اهمیت نده)

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

یک راه و یک هدف رو انتخاب کن و براش تلاش کن 

حتما دنبال کار برو 

اگه کیس عاقل و موجهی هم پیدا شد ازدواج کن ولی با شناخت کافی

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

توی سن شما انقدر شلوغ بودم اصلا وقت نداشتم

هم برای ارشد میخوندم هم دنبال کار بودم هم عقد کردمو دنبال خرید جهیزیه و...

لذت ببر

بعدا بچه میاد پر و بالت را میبنده هیچکاری نمیتونی بکنی

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

ازدواج کن

الان که ازدواج نمیکنم منظورم این نبود همین الان ازدواج کنم .. مثلا قبول کنم آشنا بشم تا مثلا دو سه سال بعد 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز