2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

66 بازدید | 6 پست

بارلم چندسال بودم خاستگاری نمیومد حقش بود حالا چون موقعیت ازدست دادم بخاطرش نیومدجلو همش دعواباخانوادم داشتم  رفتم بایکی دیگ رل زدم حالا اولی اومده میگه میام   چطوری دومی رو کات کنم دلم میسوزه گریه میکنه   هعی خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا اگررر بیاد! ب جفتشون بگو بیان جلو ببین چی میشه

دوتاشون بگم  اگ هردوتا خاستن بیان کدومو انتخاب کنم وای  چ غلطی کردم  من دومی رو دوس دارم   اما رلمم چندسال بوده

نترس بابا پای عمل که برسه یکیشونم بیاد شانس آوردی! اتفاقا امتحان خوبیه! اگر یکیشون اومد ک‌اون یکی خودش خودشو حذف کرده ناخودآگاه! اگر هیچ کدوم نیومدن اولی کلا کنسله چون بعد این همه وقت گفته میام باز نیومده، اگرم جفتشون اومدن ببین کدوم بهتره اون یکی رو بگو خانوادم مخالفن خدافظ

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
نترس بابا پای عمل که برسه یکیشونم بیاد شانس آوردی! اتفاقا امتحان خوبیه! اگر یکیشون اومد ک‌اون یکی خو ...

اره اونم این پسرای خیانتکار  اعتمادی نیست بهشون  من اصلا باورشون ندارم  فقط میگن دوست دارم   ولی  صبرمیکنم یکیشون تکلیفمو معلوم کنه میرم باهمون   ولی میدونی چیه دلم میسوزه مثلا برا هرکدوم ک جدابشم ازش سخته اخه

اره اونم این پسرای خیانتکار اعتمادی نیست بهشون من اصلا باورشون ندارم فقط میگن دوست دارم ولی صب ...

مگه موازی با جفتشون تو رابطه ای؟!😑😑😑 نکن این کارو!

بعدم دلت برا مرد و پسر جماعت نسوزه! هیچچچچ وقت 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..