2777
2789
عنوان

مامانم یهوو

92 بازدید | 9 پست

امروز لثه اش خون اومد ی جاش هم هست عفونت هم نداره ی تیکه از لثه اش هست چیزی میخوره بعدش اینطوری میشه اون ی تیکه بعد نهار اینطوری شد الانم ی تیکه بیکسوییت خورد 

شما تجربه دارید ؟ 

نمک بذاره روش 

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمک بذاره روش

بیشتر میکنه فک کنم

نمک برا دندون درد خوبه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠

بیشتر میکنه فک کنمنمک برا دندون درد خوبه

نه عزیزم منم همین مشکلو داشتم 

نمک گذاشتم رو لثه م یه مقدار موند بعد یکی دو روز خوب شد. 

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

بیشتر میکنه فک کنمنمک برا دندون درد خوبه

البته دلیلش هم خیلی مهمه که چرا زخم شده

البته دلیلش هم خیلی مهمه که چرا زخم شده

درسته

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠