من کافه زیاد میرم فقط این دفعه اینجوری شد
ویتر اومد سفارشمون رو بیاره منم برخلاف گذشته از اونجایی که دیدم دوستم هم هیچی نمیگه و اون پیش خدمت هم از ما نمیپرسه که کدوم سفارش برای چه کسیه من برای نشون دادن احترام بلند شدم و خواستم یا اگه بشه یکیشو بردارم یا به اون ویتر نشون بدم که کدوم رو بذاره برای چه کسی بعد دوستم گفت چرا بلند شدی باید بهش میگفتی بذاره
ولی همیشه ویترها میپرسن که فلان چیز برا کیه این نگفت من فکر کردم مشکلی هست که نمیتونه بذاره رو میزمون برا همین فقط خواستم کمک کنم که زودتر اون آقا بره و معطل نشه ولی دوستم گفت که چرا میخواستی بگیری
خیلی اعصابم بهم ریخت یعنی خیلی حرکتم ضایع و بی کلاس بود؟؟ اخه همیشه گارسون میورد میذاشت اصلا متوجه نمیشدم چون سریع انجام میداد و میدونست کجا بذاره ولی این سری چون اومد وایساد بالاسرمون و نه دوستم نه خودش کاری نمیکردن من از رو عادت بلند شدم اینکه دوستم بهم اون لحظه هشدار داد جلوی اون ویتر خیلی زشت شد
بعد اگه هشدار نمیداد و من یکی از سفارشا رو میذاشتم رومیز خیلی بد میشد؟
ولی کاش نمیگفت اصلا چون الان تو ذهنم موند شاید اگه نمیگفت نه من و نه اون گارسون اصلا دقت نمیکردیم به این مورد
ولی خب من احتمالا سفارش رو نمیگرفتم دستم فقط میخواستم نشون بدم از رو عادت بلند شدم بعیده که بخوام چیزی رو بگیرم
اه اصلا کاش نمیرفتم اون کافه نحس رو یه سری هم رفتم با دوستام همین جا چند نفر دعواشون شد کوفتمون شد ذهنم رو بهم ریخته این موضوع انقدر ناراحتم