2777
2789

من کافه زیاد میرم فقط این دفعه اینجوری شد

ویتر اومد سفارشمون رو بیاره منم برخلاف گذشته از اونجایی که دیدم دوستم هم هیچی نمیگه و اون پیش خدمت هم از ما نمیپرسه که کدوم سفارش برای چه کسیه من برای نشون دادن احترام بلند شدم و خواستم یا اگه بشه یکیشو بردارم یا به اون ویتر نشون بدم که کدوم رو بذاره برای چه کسی بعد دوستم گفت چرا بلند شدی باید بهش میگفتی بذاره

ولی همیشه ویترها میپرسن که فلان چیز برا کیه این نگفت من فکر کردم مشکلی هست که نمیتونه بذاره رو میزمون برا همین فقط خواستم کمک کنم که زودتر  اون آقا بره و معطل نشه ولی دوستم گفت که چرا میخواستی بگیری

خیلی اعصابم بهم ریخت یعنی خیلی حرکتم ضایع و بی کلاس بود؟؟ اخه همیشه گارسون میورد میذاشت اصلا متوجه نمیشدم چون سریع انجام میداد و میدونست کجا بذاره ولی این سری چون اومد وایساد بالاسرمون و نه دوستم نه خودش کاری نمیکردن من از رو عادت بلند شدم اینکه دوستم بهم اون لحظه هشدار داد جلوی اون ویتر  خیلی زشت شد

بعد اگه هشدار نمیداد و من یکی از سفارشا رو میذاشتم رومیز خیلی بد میشد؟ 

ولی کاش نمیگفت اصلا چون الان تو ذهنم موند شاید اگه نمیگفت نه من و نه اون گارسون اصلا دقت نمیکردیم به این مورد

ولی خب من احتمالا سفارش رو نمیگرفتم دستم فقط میخواستم نشون بدم از رو عادت بلند شدم بعیده  که بخوام چیزی رو بگیرم 

اه اصلا کاش نمیرفتم اون کافه نحس رو یه سری هم رفتم با دوستام همین جا چند نفر دعواشون شد کوفتمون شد ذهنم رو بهم ریخته این موضوع انقدر ناراحتم

نه کار زشتی نکردی

از این به بعد فقط بگو

اگ هم اون کافه بهت حس بد میده دیگ نرو

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقد زود به هم میریزی؟ حالا بلند شدی مگه چه اتفاقی افتاد؟ 

نترس 

دختر خوب آدمی که لولش بالا باشه با یه بلند شدن و این چیزا پایین نمیاد 

اگه کسی سطحش با این چیزا می‌سنجه یعنی ادای لول داشتن درمیاره فقط 

حیفه ذهنت با این چیزای مسخره به هم بریزی 

دوستت جلوی اون آقا چی گفت دقیقا؟

پیش ویتر چیز خاصی نگفت من تا خواستم کاری کنم و بهش بگم کدومو بذاره گفت نه نه نگیر یه همچین چیزی کلا خیلی کوتاه بود چند ثانیه شد بعد اخر سر هم من گفتم کدومو بذاره کجا خب اگه خیلی حالیش بود بهش میگفت از اول که من هول نشم😑😑😑

ولی بعد اینکه رفت گفت چرا میخواستی برداری منم نگفتم نه نمیخواستم و اینا که ضایع نشه به شوخی گفتم خب اخه نمیدونست چی به چیه دیگه زیاد توضیح ندادم

بنظر من کار دوستت اشتباه بوده نه شما . لاقل بابد وامیستاد ویتر میرفت بعد بهت میگفت . اگ دقت کنی از کار خودت اعصابت خرد نشده چون کار اشتباهی نکردی . از اینکه دوستت جلوی یکی دیگه با حرفش بهت حس بدی داده ناراحت شدی ک حقم داری‌ . 

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

پیش ویتر چیز خاصی نگفت من تا خواستم کاری کنم و بهش بگم کدومو بذاره گفت نه نه نگیر یه همچین چیزی کلا ...

نمی دونم

من فکر می کنم adhd دارم هنوز تست ندادم

گاهی اوقات اینطوری impulsive میشم بعد خودمو سرزنش می کنم

ترنج

بنظر من کار دوستت اشتباه بوده نه شما . لاقل بابد وامیستاد ویتر میرفت بعد بهت میگفت . اگ دقت کنی از ک ...

آره الان تو ذهنم مدام این تکرار میشه که من که نمیتونستم چیزی رو بگیرم چون دیدم فقط خودش میتونه خودم هم برنمیداشتم اصلا نمیشد برداری که اگه نمیگفت مطمئنا نه من برمیداشتم و اون ویتر هم متوجه میشد که چیکار کنه

یا لااقل تا من خواستم کاری کنم به ویتر میگفت که کدومو کجا بذاره چرا نگفت الکی منو هول کرد و ضایع شدم😑😑😑

جالبیش اینه آخرم با حرف دوستم عقب نشینی کردم و من گفتم چی برا کیه😑😑😂😂

نمی دونممن فکر می کنم adhd دارم هنوز تست ندادمگاهی اوقات اینطوری impulsive میشم بعد خودمو سرزنش می ک ...

من ocd رو که میدونم دارم مثلا دارم مینویسم صد بار پاک میکنم یا موقع مطالعه انقد رو کاغذ حساسم انقدر پاک میکنم تا سوراخ بشه باید برم دکتر بعد امتحانا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آره الان تو ذهنم مدام این تکرار میشه که من که نمیتونستم چیزی رو بگیرم چون دیدم فقط خودش میتونه خودم ...

بهش فکر نکن باور کن اشتباه از دوستت بوده نه تو .

من یه تایمی خیلیییی ب همه چی فک میکردم چ اشتباه کرده بودم چ نه . از ی جایی دیگع خسته شدم وقتی فکرای اینجوری میومد تو سرم هی با خودم میگفتم به جهنم ، به درک ، فدا سرم😂😂 انقد میگفتم ک از ذهنم میرفت بیرون😂حتی مواقعی ک واقعا اشتباه کرده بودم .

چون اون لحظه و اتفاق گذشته و رفته . تاثیری هم ک توی زندگیت نداره دیگه . پس بهش فک نکن

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

آره الان تو ذهنم مدام این تکرار میشه که من که نمیتونستم چیزی رو بگیرم چون دیدم فقط خودش میتونه خودم ...

و الان اصلا با خودم میگم اگه من جای دوستم بودم اصلا دقت نمیکردم که کی چیکار میکنه و احتمالا اصلا متوجه نمیشدم چه برسه که بپرسم چرا میخواستی برداری