من خودم زیاد کیک خونگی درست میکنم و باهات چند تا نکته خوب میگم که بهت کمک کنه. برای قالب ۱۲ معمولاً این مواد رو استفاده میکنم: حدود ۲ تا ۲.۵ لیوان آرد، ۱ لیوان شکر، ۳ عدد تخممرغ، نصف لیوان روغن، نصف لیوان شیر یا آب، و یه قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
نکته مهم اینه که همه مواد رو باید خوب با هم مخلوط کنی، اما نه زیاد که کیکت سفت نشه. همچنین فر رو از قبل با دمای حدود ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کن. کیک رو توی وسط فر بذار و وقتی روش طلایی شد و یه خلال دندون که توش فرو کردی تمیز بیرون اومد یعنی آمادهست.
یه چیز دیگه هم اینکه بهتره مواد خشک و تر رو جداگانه الک کنی و بعد ترکیب کنی تا کیکت لطیفتر بشه.