kikipary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 405 عنوان یه سوال عجیب 66 بازدید | 6 پست وقتی کسی دچار مرگ مغزی میشه و هنوز دستگاه ها رو از بدنش جدا نکردن عزرائیل اومده سراغش یا بعد از اینکه دستگاه رو جدا بکنن عزرائیل میاد؟ روحش رفته یا نه؟ بهقولشاملو:ماشکیبابودیم!وایناستآنکلامی کهمارابهتمامی،وصفمیتواندکرد..." 1404/05/19 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niii8iiii عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 14048 روح جدا شده دستگاه به طور مصنوعی کار میکنن قلب از تپش نیافته
sagharsafari عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 1129 دستگاه و جدا کنن میاد سراغش فعلا مرگ مغزی یعنی قلب میتپه ولی مغز گیج و منگه نمیدونه باید چیکار کنه چه دستوری بده تو شوکه مهندس
kikipary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 405 ولی اینقدر بدنشون سرده که با میت هیچ فرقی ندارن ورم میکنن بدنشون مثل یخ سرد میشه خیلی وحشتناکه😔 واییییکی از فامیلامون این اتفاق واسش افتاد دیروز بهقولشاملو:ماشکیبابودیم!وایناستآنکلامی کهمارابهتمامی،وصفمیتواندکرد..."
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 17032 واییییکی از فامیلامون این اتفاق واسش افتاد دیروز متاسفم ولی دیگه برنمیگردهعزیزترین من همینجوری جلوم جون داد چقدر دستای سردشو گرفتم تا گرم بشه نشد چقدر تن سردشو بغل کردم جون به تنش برگرده نشد که بشه😔
kikipary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 405 متاسفم ولی دیگه برنمیگردهعزیزترین من همینجوری جلوم جون داد چقدر دستای سردشو گرفتم تا گرم بشه نشد چق ... بله دیگه برنمیگردهروح عزیز شما در آرامشمیتونم بپرسم چه نسبتی با شما داشت؟ بهقولشاملو:ماشکیبابودیم!وایناستآنکلامی کهمارابهتمامی،وصفمیتواندکرد..."