2777
2789
عنوان

بیاید اختلاف خانوادگی

170 بازدید | 12 پست

دو س سال پیش همسرم کار عموم برداشت تاسیات خونش گفتن چرا بدیم ب غریب میدیم ب شوهر تو ک پولشم تو جیب غریب نره همسرمم تا وقتی شهر خودمون بودیم انجام میداد حالا یهو رفتیم ی شهر دیگه وسط کار ایشون برا زندگی 

همسرمم  رفت سرکار دولتی خورد خورد اخر هفته ها میومد کارش انجام میداد بعد از عید دیگه بهش مرخصی نمیدادن 300کیلومتر فاصله دوشهره

الان عموم پیام داده ب همسرم اقای فلانی دیگه نمیخواد بیای سرکار من دلخور شده بارها گفتم بخدا مرخصی نداره 

و ی مشکلی هم هس همسرم میاد شهر قبلی مون هی میره خونه مادرش کم میره سرکار عموم 

من حق میدم ب عموم میخواد اول مهر بره داخل خونش و ی طرفم همسرم ناراحت شده گیر کردم بین اینا قرار بود اخر هفته همسرم مرخصی بگیره بریم ک گفته نیا 

آبروم جلو عموم رفت نمیتونم ب همسرم بگم تو مقصری ناراحت میشه قهر میکنه چکار کنم ب نظرتون 20درصد کارش نصبیات مونده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عموت حق داره واقعا چون با همسرت طی کرده 

ما هم سفید کاری حیاطمون رو گفتیم داماد عمه م بیاد درست کنه یه مقدار موند گفت یه کار نیمه دارم برم اونو انجام بدم دو روزه میام شما هم سیمان دیوار رو بِکَنین ما هم کندیم الان سه سال قراره بیاد 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

دخالت نکن هر چیزی قاعده داره بذار خودشون حلش کنن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

میدونم همسرم مقصره ولی جرات ندارم بگم تقصیر توعه طلبکارم میشه

بله درسته

الان حتما هرجوری هست برسید به کار عموتون، دلجویی کنید از عموتون، خلاصه رابطه فامیلی هست

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

خق با عموته 

ولی تو نگو که مقصری و خق با عمومه 

بگو عموم حساسه ، کار به دست تو تموم نشه تو فامیل خرف درمیاد منم حوصله حرف دیگران و ندارم

دو روز بریم کار رو جمع کن منو از نیش و کتایه ها راحت کن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه