قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن عزیزم همون ابروهام هم خوب میشه بعد دو ماه که چیزی نزنم برمیگرده و وقتی ابروهامو شونه کنم پنج دونه ...
من یه قطره دارم میزنم به ابروهام درست میشه البته برا من شوره نیست پوسته پوسته میشه تو ابرهام
قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐
فرض کن شوره داری ابروهاتو بتکونی دیگه هیچ اثری از شوره توش نیست ولی پوسته تو ابروهات پوسته پوسته شده اگه اینه که اسم قطمو بهت بگم
ن شوره هست عزیزم روغن زیاد زدم بهشون بعد یه ماه شوره زد
اها پس بدردت نمیخوره همون شامپو ضد شوره به ابروت هن بزن