2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همش به خواست خدا ربط داره.من واقعا دیدم رژیمهای میلیونی گرفتن ولی آخر برعکس شده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

از خدا بخواه هر جنسی که در آینده باعث افتخارت میشه رو بهت بده..من عاشق دختر بودم..بخدا توکل کردم گفتم خدایا اگر فکر میکین دختر تو مصلحت من هست بده بهم..اگر پسره که یه پسر ناز بده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اراده کن پسردار شی بچت دختر میشه تو این سایت دیدم ک میگما😆

عااالی بود  

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
از خدا بخواه هر جنسی که در آینده باعث افتخارت میشه رو بهت بده..من عاشق دختر بودم..بخدا توکل کردم گفت ...

به نام خداا

من عاشق دو قلو ام با جنسای مخالف که بهشون افتخار کنم  

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
به ما گفتن فقط لبنیات بخورید سردیجات بخورید اصلا گرمی نخورید  والا ما رعایت کردیم اما اول و اخ ...

حالا من عاشق دختر بودم..ولی چند بار اقدام کردم نشد گفتم حتما رحمم سرده نشستم چیزای مقوی و گرم خوردم...دخترم شد..اصلا به این جیزا نیست واقعا

به نظر منم به خدا توکل کن هرچی خودش صلاح بدونه همونو بده بهت خیلی هم به نظرم ربطی به این چیزا نداره من با اینکه نی نی پسر دوس داشتم خدا بهم دختر داد ولی الان انقدر بهش دل بستم که حاضر نیستم با دنیا عوضش کنم میخوام بگم هرچی باشه بهش دل میبندی

بخواه تا به تو داده شود،این یک قانون است...
2790
2778
2791
2779
2792