2777
2789
عنوان

بشدت خواب مضخرفی بود

56 بازدید | 8 پست

خواب دیدم پاشدم هرچی فک و فامیل و همسایه که باهاشون خیلی رودروایسی دارم دعوت کردم غذا عدس پلو گذاشتم. اون ب کنار.. خونه و زندگی بازار شام.. هیچی توخونه نداریم.. بعد هیچکس کمکم نمیکرد حتی مادرم منم مدام داشتم یا گریه میکردم یا همش غر میزدم کمک میخواستم .. خداروشکر که خواب بود چقد حس بدی بود 

دیگه بیدار شدی بهش فکر نکن از مشغله ی ذهنته

خیلی حس بدی بود. هرچی تلاش میکردم کار میکردم اصلا هیچی ب هیچی.. یا خواب جنگ میبینم یا این چیزا رو اصلا تو خواب ارامش ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دیشب خواب دیدم یه بسته پستی برام آوردن

درو باز کردم مرده ازم اسم پرسید بعد جعبه رو بهم داد بعدش سریع یه چیزی گذاشت تو جا کفشی و رفت

همینجوری که داشت می‌رفت پایین دیدم از پشت بهش بمب وصله

یهو همسایه بغلیمون تو خواب جیغ کشید اینا چیه پشتش وصله 

مرده همون‌جوری که داشت می‌رفت پایین یه لبخند وحشتناک زد بعد ریموت بمب و از جیبش درآورد:))))))))

این خوابای گ.ه نمی‌دونم چیه میبینم جدیدا

منم دیشب خواب دیدم یه بسته پستی برام آوردندرو باز کردم مرده ازم اسم پرسید بعد جعبه رو بهم داد بعدش س ...

ذهنمون اشفته اس. من اون هفته خوتب دیدم زیر بمباران موشک های اسراییل راه فرار ندارم تسلیم مرگ شدم