2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن 

یک روز درمیان یک ساعت بعد از یک وعده ی غذایی حمام کنی

مقدار غذاتو بیشتر کن

و مهمترش درست نجویدن غذا خخخخخ البته روش خوبی نیستا ادم باید غذا رو زیاااااد بجوه برا سلامتی بهتره اما اگه میخوای زود چاق بشی غذات رو دوبرابر کن و درست نجوو

اما اگه روش چاقی سالم میخوای تاپیکم بخون و پیش درمانگر مجرب برو

سعی کن یک روز درمیان یک ساعت بعد از یک وعده ی غذایی حمام کنیمقدار غذاتو بیشتر کنو مهمترش درست نجویدن ...

سلام برای تنبلی تخمدان چی پیشنهاد میدید؟ممنون میشم 

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

سلام برای تنبلی تخمدان چی پیشنهاد میدید؟ممنون میشم

سلام تاپیکم بخون و پیش درمانگر مجرب برو من درمانگر نیستم اما میدونم دارو دارن و میشناسم کسانی که بخاطر تنبلی تخمدان بچه دار نمیشدن دارو استفاده کردن و مشکلشون رفع و بچه دار شدن  

ان شاالله شمام بزودی درمان بشین

چیزای که شنیدم برا تنبلی خوبه داروی مرسین و جامع و شاهی و حجامت ساقین و.....دیگه یادم نیست

مقدار دارو طبق شرایط بیمار

ممکنه برا شما سه قلم دارو کافی باشه برا شخص دیگه کمتر یا بیشتر

چون بعضیا تنبلی خفیف دارن بعضیا شدید

تو تاپیهای قبل گفته بودین بعضیا چاقن اما صورتشون لاغر، برا چاقی صورت شاید چیزای دیگه داشته باشن اما یکیش روغن خولنجان هست، مخصوص صورت تنها نیست درکل بزرگ کننده اعضای صورته

یکی از دوستان یه مدت استفاده کرد راضی بود