2777
2789
عنوان

هر دفعه میربم همش من حساب میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که دوازده ساله با هم دوستید خب حتما باید با هم راحت باشید

من دوستم هر وقت میریم بیرون ی بار اون حساب میکنه ی بار من 

جدا از این اگر دفعه قبلی اون پونصد هزینه کرده باشه من بیشتر یا حالا کمتر از اون ولی دگه نه کم کم هزینه میکنم مثلا اگر شام رو اون حساب کرده باشه منم ذفعه بعد شام رو حساب میکنم یا اگر عصرونه رفته باشیم بیرون در کل وایه حساب کتاب با هم راحتیم 

اتفاقا با هم میریم گل میخریم هر بار هم یکی حساب میکنه 

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

چ پرو و تومخ ...💩کجاس مگ پولتو از سرراه پیدا نکردی ک

ببین اصلا بحث پولش نیست اصلا اون مبلغ اونم برای چند ماه یه بار هیچ مسئله ای برام نیست ولی من احساس نادیده گرفته شدن دارم حس میکنم میخوان ازم بهره کشی کنن هیچکس دوسم نداره😭😭💔💔

اول باید سر این موضوع جدی باشید چون در نهایت باعث میشه دوستیتون به هم بخورهمن با دوستام ۴..۵ نفری می ...

چند نفری بریم اره 

ولی اگه من حساب کنم اون دیگه نمیریزه برا خودشو

یه بار با یکی رفتیم اون حساب کرد بعد این دوستمم دقیق به من گفت انقدر بریزیم قشنگ دقیق و شسته رفته برای طرف واریز کرد ولی من اگه حساب کنم نه اینکارو نمیکنه

ولی خب اوکیه حساب نکرد یه جوری جبران کنه من میخوام باهاش کات کنم اصن ناراحتم😔😔💔

شما که دوازده ساله با هم دوستید خب حتما باید با هم راحت باشیدمن دوستم هر وقت میریم بیرون ی بار اون ح ...

اره منم میگم دیگه حساب نکرد سری بعد یه کار دیگه ای بکنه به جاش یا اون حساب کنه

ولی نه

فقط یه بار برا تولد حساب کرد

که در برابر اونایی که من مهمونش کردم هیچه

میدونی یه بار برا قبولی دانشگاه کافه مهمونش کردم از اون به بعد دیگه از خدا خواسته شد

وقتی میگه دستت درد نکنه انگار تموم شده همه چی من دیگه چی بفرستمیه بار براش فرستادم خب چرا سیو نکرد

دقیقا یه دختره یه بار این کارو کرد من ازون لحظه به بعد اصلا اول حساب نکردم می‌ترسیدم تکرار کنه دوباره

وقتی میگه دستت درد نکنه انگار تموم شده همه چی من دیگه چی بفرستمیه بار براش فرستادم خب چرا سیو نکرد

عزیزم اون داره از شما سو استفاده میکنه

نباشه خب نباشه 

وقتی طرف داره داره ببخشید دراز گوش فرصت میکنه

چرا باید بهش سواری بدی؟

منم یه دوست داشتم اینجوری بود 5_6سال اینجوری بود

تازه به من می‌گفت فلانی حساب کن

یه دفعه 

دو دفعه

من خودم تو دوستی آدمی نیستم که اهل حساب کتاب باشم

ولی آدمایی که اینجوری رندی میکنن و سو استفاده  خیلی بدم میاد توهین به شعور و شخصیت خود ادمه