2777
2789
عنوان

بیاین باهم😍😍

77 بازدید | 8 پست

دعای نادعلی و بخون برای سلامتی و تعحیل امام زمانمون حاجت دل هممون نفری یکبار بخونید یک دقیقه وقت میگیره و دعای دست جمعی اثرش چندین برابر نیت کن و بخون دوستم🥰🥰

بسم الله الرحمن الرحیم  نادِ عَلیّاً مَظهَرَ العَجائِب تَجِدهُ عَوْناً لَکَ فِی النَّوائِب لی اِلَی اللهِ حاجَتی وَ عَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُ وَ رَمَیتُ مُنقَضی فی ظِلِّ اللهِ وَ یُضِلِلِ اللهُ لی اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍّ وَ غَمٍّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ اللهُ اَکبَرُ اَنَا مِن شَرِّ اَعدائِکَ بَرِیءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی وَ عَلَیکَ مُعتَمِدی بِحَقِّ إِیّاکَ نَعبُدُ وَ إِیّاکَ نَستَعینُ یا اَبَا الغَیْثِ اَغِثْنی یا اَبَاالحَسَنَیْنِ اَدْرِکنی یاسَیفَ اللهِ اَدرِکنی یا بابَ اللهِ اَدرِکنی یاحُجَّةَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ یا قَهّارُ تَقَهَّرْتَ بِالقَهرِ وَ القَهرُ فی قَهرِ قَهرِکَ یا قَهّارُ یا قاهِرَ العَدُوِّ یا والِیَ الوَلِیِّ یا مَظْهَرَ العَجائِبِ یا مُرتَضی عَلِیٌّ رَمَیْتَ مَن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَ سَیفِ اللهِ الْقاتِلِ اُفَوِّضُ اَمری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بَصَیرٌ بِالْعِبادِ وَ اِلهُکُم اِلهٌ واحِدٌ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیم اَدرِکنی یا غیاثَ المُستَغیثینَ یا دَلیلَ المُتَحَیِّرِینَ یا اَمانَ الخائِفینَ یا مُعینَ المُتَوَکِّلینَ یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ بِرَحمَتِکَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجمَعینَ وَ الحَمدُ للِهِ رَبِّ العالَمینَ

کاش یه دعا برای شفای عقل هم بود

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا عقل خودت میخوای عزیزم؟

خیر برای عقل بابام

که ادعای همه چیش میشه

ولی از اخلاق نمره صفر گرفته

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

فکر کردم برای ذهن و حافظه میخوایوالا چی بگم

هیچی

بابای منم یکی از هموناست که دعا و قرآن و سجده نمازش دیر نمیشه

خسته شدم...

هیچیبابای منم یکی از هموناست که دعا و قرآن و سجده نمازش دیر نمیشهخسته شدم...

نه اشتباه نکن بعضیا جانماز آب میکشن ولی از درون روح کثیفی دارن

خیلیام مؤمنن و واقعا کیف میکنی کنارشون

من الان رفتم تاپیکات و دیدم پدرت عقده ای هست البته ببخشید

گول نماز خوندنشم کسی نمیخوره بخوره تو کمرش

به هرحال ما خدا رو نمیتونیم گول بزنیم

همینکه نذاشته مادرت بره زیارت جاش تو قعر جهنمه

نه اشتباه نکن بعضیا جانماز آب میکشن ولی از درون روح کثیفی دارنخیلیام مؤمنن و واقعا کیف میکنی کنارشون ...

خدا کنه همین باشه

نه خواهش میکنم

فعلا که دیشب دعوا کردن دوباره و بابام همش میگفت من که کاری نکردم! من که حرفی نزدم! همش چرت و پرت همیشگی

میدونی. اینکه هر شب بره قرآن بخونه اما بترسی یه حرفی رو جلوش بزنی چ فایده داره

همش هم به مامانم گیر میده ک چرا بچه ها نماز نیمخونن! دوست داره مثل خودش ۲۴ ساعت تو نمازخونه دانشگاه خم و راست بشم

خدا کنه همین باشهنه خواهش میکنمفعلا که دیشب دعوا کردن دوباره و بابام همش میگفت من که کاری نکردم! من ...

نظر من اینه همه راه و رفتار درست و غلط و میدونن نباید هی گیر بدی حتما فلان کار و کن هر کسی باید خودش به این نتیجه برسه که چجوری با خداش حرف بزنه

پدرا تو ایران نود درصد همینن عزیزم

کلی ظلم میکنن به خانوادشون ادعای خدا پیغمبریشونم میشه

برات مهم نباشه خدا خودش درستشون کنه