پروفایل خودمم 🎀 آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر🖌📸💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀 مرتیکه لاشی درخواست ندههههههه پدر نامعلوم🔪🩸 تو تاپیک های من مزه پرونی نکنید مگر اینکه واقعا عنوان تاپیکم فان باشه🙃❕️ضمنا اگر قبلا باهات دعوام شده و دیدی تو یه تاپیک دارم جوابتو میدم🤮، بدون که اونقدر ارزش برات قائل نیستم که بخوام اسم کاربری گوهت رو موقع دعوا حفظ کنم تا بعدا بشناسم و جوابتو ندم اوکی ؟ 👍🏻🤣 خوب حرف بزنی خوب حرف میزنم 🥰💋بد حرف بزنی میرینم بهت👺💩 دختر خوبی ام البته تا قبل اینکه که کسی پا رو دمم بذاره!!️عشق و عاشقی چیه جاست مانی مانی مانی💸💸💋🤑
با هیچی کاری ندارم (اصن نبودم بدونم چه تاپیکیو میگی) ولی چرا پیشفرض ذهنت اینه مرد کار میکنه نون میذاره دهن زن؟
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
با هیچی کاری ندارم (اصن نبودم بدونم چه تاپیکیو میگی) ولی چرا پیشفرض ذهنت اینه مرد کار میکنه نون میذا ...
آره واقعا با این قسمت مخالفم، ربطی نداشت
پروفایل خودمم 🎀 آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر🖌📸💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀 مرتیکه لاشی درخواست ندههههههه پدر نامعلوم🔪🩸 تو تاپیک های من مزه پرونی نکنید مگر اینکه واقعا عنوان تاپیکم فان باشه🙃❕️ضمنا اگر قبلا باهات دعوام شده و دیدی تو یه تاپیک دارم جوابتو میدم🤮، بدون که اونقدر ارزش برات قائل نیستم که بخوام اسم کاربری گوهت رو موقع دعوا حفظ کنم تا بعدا بشناسم و جوابتو ندم اوکی ؟ 👍🏻🤣 خوب حرف بزنی خوب حرف میزنم 🥰💋بد حرف بزنی میرینم بهت👺💩 دختر خوبی ام البته تا قبل اینکه که کسی پا رو دمم بذاره!!️عشق و عاشقی چیه جاست مانی مانی مانی💸💸💋🤑