minaaayi مدیر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 988 عنوان بدبخت شدم | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 26 پست عاشق یکی شدم اخه عشق کیلو چنده دخترک خنگ۲۵ سالمه سن خرو دارم یارو رید بم من حالم بده میخام پیجمو بپاگگم بپاکم یانهیارو رو مبینمش نگاس کنم یانکنم چیکار کنم 1404/05/19 | 03:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minaaayi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 988 حالا مرضش چیه که اینقد افه میاد؟؟ چون ب شدت پولداره دنباال خوشگذرونیه و دختر اسونمتوحه شده من خونگیم اینطوری گفته نمیدونم حالا بدس میاد ازم یانه
minaaayi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 988 سعی کن خوشگل کنی موهاتو استایل کنی ارایش کنی بیشتر از قبل خودتو در معرض دبدش بذاری اتفاقا سلام احوال ... ینی میگی بهش نگاه کنم چشم توچشم شَم؟
lonelygirl۱۹۹۹ عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 422 چون ب شدت پولداره دنباال خوشگذرونیه و دختر اسونمتوحه شده من خونگیم اینطوری گفته نمیدونم حالا بدس میا ... وای همچین چیزی برای منم اتفاق افتاده بدرد نمیخورن اینا اصلا مرد زندگی نیستن
lonelygirl۱۹۹۹ عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 422 ینی میگی بهش نگاه کنم چشم توچشم شَم؟ اره بابا سعی کن جوری رفتار کنی که اصلا پشمتم نبوده
minaaayi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 988 وای همچین چیزی برای منم اتفاق افتاده بدرد نمیخورن اینا اصلا مرد زندگی نیستن اما اگ منو نخواسته دلیل بر این نمیخاد منو ن؟؟؟چون خونگیم نحاستو اینک منم دام علاقه افنادم سخته بکشم ببرون ازش سعی مو میکنم اما خب مبینمش بدتره از سمتی پیجمم دوسدارم بپاکم نمیدونم بپاکم یانه
minaaayi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 988 اره بابا سعی کن جوری رفتار کنی که اصلا پشمتم نبوده من فق مسیح دادم بش ک بیمون کدورت نباشه برگشته اینارو میگ ب نطرت چرا من گفتم فقط دلخور نیسم ازت توعم نباش ک شروع کرد صحبت و اینارو گفت شاید از قصد گف گف بیا بیرون ۱۲ شب بود ک بعدش گفتم مگ خرابم و اینا ک بعدش گف اره بدرد هم نمیخوریم ایما شایدم نفدت داره ازم بهونسشه
lonelygirl۱۹۹۹ عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 422 اما اگ منو نخواسته دلیل بر این نمیخاد منو ن؟؟؟چون خونگیم نحاستو اینک منم دام علاقه افنادم سخته بکشم ... اگه خودت دوستداری پاک کن ولی اگه بخاطر اونه نه
minaaayi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 988 اگه خودت دوستداری پاک کن ولی اگه بخاطر اونه نه بخاطر اونه😆نمیدونم حسمو درک میکنی ولی حس میکنم کوچیک نشدم چونگ بش نگفتم دوسش دارمتازه بش گقتم اعتماد ب نفست ازکجا میادشاید متوحه احساس من هست?
lonelygirl۱۹۹۹ عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 422 بخاطر اونه😆نمیدونم حسمو درک میکنی ولی حس میکنم کوچیک نشدم چونگ بش نگفتم دوسش دارمتازه بش گقتم اعتما ... متوجه که شده ولی تو به رو خودت نیار عادی رفتار کن
minaaayi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 988 متوجه که شده ولی تو به رو خودت نیار عادی رفتار کن من مدرسم میخام پست اموزشب بزارم مجبورم پیجمو باز بزارم ویوو بگیرم الان پستو بزارم پیجو باز کنم نگه بخاطر اونه؟؟؟اینکارو کنم یانکنم
lonelygirl۱۹۹۹ عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 422 من مدرسم میخام پست اموزشب بزارم مجبورم پیجمو باز بزارم ویوو بگیرم الان پستو بزارم پیجو باز کنم نگه ب ... چیشد اخر 😅نتیجه چیشد