2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 55 پست
تقسیر خودتهنکنه خدای نکرده ذات مامانت تو بدنت باشه و...مامانی که همچین بدی ب بچها و شوهرش میکنه جاش ...

مامانم کار می‌کردا زحمت می‌کشید اما کنارش کثافت کاری ام میکرد 

یادمه یه شب که دیر از سرکار اومد و بابام رسید خونه از ترس تنها توی پارک نزدیک خونمون نشسته بودم و هی بهش پیام میدادم مامان بابا اومده تروخدا زود بیا آخرم با بهونه بابامو پیچوند چون خیلی بهش اعتماد داشت ولی یع روز بجای اینکه برع سرکار رفته بود جای دیگه که خدا خواسته بابای منم اونجا سبز شد مامانمو لا یع گوشی که اصلا از وجودش خبر نداشت و یه مرد دید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامانم کار می‌کردا زحمت می‌کشید اما کنارش کثافت کاری ام میکرد یادمه یه شب که دیر از سرکار اومد و باب ...

راس میگی اینازو یا الکی میگی

پس کارش ب درد خودش مبخوره

ینفر بابد خیلی خوذخواه لاشه اینکارو بکنه

اگه شوهرتو دوس ندازی ژلاق بگیر یا باهاش کاری نداشته باش

اینکه بره گناه کنه چه مرگشه اخه

توروخدا محلش نزار تا از کارش پشیمون بشه وقتی خوبی باهاش انگار عادیع کازش انگار خیچ طلمی بهت نکرده

الان کجاست

در حال جنگیدن با زندگی...

راس میگی اینازو یا الکی میگیپس کارش ب درد خودش مبخورهینفر بابد خیلی خوذخواه لاشه اینکارو بکنهاگه شوه ...

الان خونه مجردی گرفته و با یه مزدی صحبت کرده بودن برای ازدواج اما مث اینکه باز مامانم پشیمون شده و میخواد با اون آقا هم به هم بزنه 

من فقط از این زندگی درد و میدونم که الانم دلم گرفته حق ندارم برم یه قدم بزنم

خب اخه سمت مامانت میزی بابات اعتماد نداره بهت

بابد با مادرا رابطه نداشاه باشی و اعتماد باباتو جلب کنی

عزیزمی مرسی که وقت گذاشتی 🙏🏻💙

فداتشم خواستی حرف بزنی من هستم

راستی چند سالته

فقط اینو بگم خدای نکرده گول نخوری هیچ وقت خونه دسر نرو نری دیگه باهات ازدواج نمیکنع و ممکنه اسیب ببینی

من بجات باشم اگه مورد خوب بیاد ازدواج میکنم