2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیدا نمیشه اگه از کارت بانکی و گوشی استفاده نکنه 

چون سن بالای ۱۸ سال باشه پیگیری نمیکنن خیلی 

اما یک چیزی اگ میخوای این کارو بکنی نکن خودتو بدبخت می‌کنی هم خودتو یک موجود ب درد نخور میبینن هم کسی به خانوادت احترام می‌زاره 

💚🌱

خب باید همه چیزو در نظر گرفت اگر خانواده زود بفهمن ساعات اولیه ولی مامور معمولا برای چند ساعت وارد ع ...

مثلا اگه برم خونه ای که هیچکدوم از اعضای خانواده از وجودش خبر ندارن هم امکان پیدا شدن هست؟

پیدا نمیشه اگه از کارت بانکی و گوشی استفاده نکنه چون سن بالای ۱۸ سال باشه پیگیری نمیکنن خیلی اما یک ...

من خودم نمیخوام این کارو کنم یعنی میخواستم ها ولی پشیمون شدم یک نفر توی فامیله و زیر 18 سال فککنم 17 باشه

از چه طریقی؟

ولی فرار نکنیاااا 

فرار مثل خودکشی میمونه 

طرف خودکشی میکنه ولی تمام اندامش فلج میشه و نمی‌میره 

فرارم همینه 1 درصد گیر بیوفتی متاسفانه بی ارزش می‌بیننت تحت هیچ شرایطی فرار نکن 

تو هرجا ک ساکنی الان قطعا امن ترین جا هست فرار کنی یا معتاد میشی یا دور از جون برده ج..نسی

مثلا اگه برم خونه ای که هیچکدوم از اعضای خانواده از وجودش خبر ندارن هم امکان پیدا شدن هست؟

پیداش شدنش  بستگی داره اونایی که در جریانن کی لو میدن 

لوکیشن  درز پیدا نکنه  خیلی زمان میبره پیداش کنن