2777
2789
عنوان

به این امید که

74 بازدید | 7 پست

شبا به امید اینکه صبح بیدار نشم می‌خوابم...

و صبح دلم میگیره که بیدار شدم...

این ناامیدی که توی قلبِ جوانم ریشه کرده ذره ذره آبم می‌کنه...

کاش نبودم 

کاش نباشم...

تحمل این جسم سنگین از غم و روح خسته دیگه در توانم نیست...

به این امید که صبحی نباشه می‌خوابم..

شب بخیر :)

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خدا نکنه عزیزم انشاالله مشکلاتت حل میشه

قربونت برم عزیزم...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم عزیزم...

عزیزم ی تاپیک زده بودی قبلا ک هیچکی ب دلت نمیشیپه این موضوع برات حل شد؟🥺

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

عزیزم ی تاپیک زده بودی قبلا ک هیچکی ب دلت نمیشیپه این موضوع برات حل شد؟🥺

سلام عزیزم...

بخوام رو راست باشم، نه ...

هنوزم کسی نیست که براش اشتیاق و ذوق نشون بدم ولی بعد از مشاوره و تراپی دیدم چاره ای ندارم، دیگه بزرگ شدیم ۲۶سالمه و باید جدی باشم... اینکه موندن تو حسرت عشقم اونو برام برنمیگردونه، حسرت بوسیدن چشماش به دلم موند ولی دیگه عشقی ازش تو دلم نیست...

الان دیگه سریع کسیو رد نمیکنم منطقی میرم جلو و به پیشنهاداتم فکر میکنم ولی خب اون حس ذوق و هیجان دیگه رفته... .

سلام عزیزم...بخوام رو راست باشم، نه ...هنوزم کسی نیست که براش اشتیاق و ذوق نشون بدم ولی بعد از مشاور ...

🥺🥺🥺🥺کاش هیچوقت انقد بزرگ نمیشدیم

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

🥺🥺🥺🥺کاش هیچوقت انقد بزرگ نمیشدیم

:)