سلام .. نزدیک ۲ سال میگذره از معرفی یه خواستگاری که ۱۲ سال از من بزرگتر بود. بخاطر اختلاف سن ردش کردم. حتی نرفتم ببینمش. اونموقع میگفتم حس بدی میگیرم اعتماد بنفسم میاد پایین، مردم میگن عیب داشته. هنوز فرصتای بهتری پیش میاد.. ولی الان...
من فک میکردم به اینکه ۱۰سال دیگه اون ۵۰ سالش میشه من تازه ۳۸ سال.. اختلاف سنی با بچه مون زیاد میشه، شور و شوق جوونی نداره و...
الان با یکی معرفی شدم اتفاقی ، اول باز اختلاف سنی رو دلیل اوردم ولی اصرار کرد برا آشنایی . دقیقا همون اختلاف سنی رو با من داره. باهاش صحبت کردم دیدم چقد پخته اس چقد میفهمه چقد عاقله لازم نیس خیلی چیزا رو بفهمونم بهش.. و فهمیدم چقد این مسیله برای زندگی موفق مهمه چقد رضایت منو جلب میکنه. خیلی مرد محترمی بنطر میاد. البته یکی دوبار همش حرف زدیم ولی تا همینجا خوب بوده
ولی یه سری چیزا داره که ازدواج رو سخت میکنه مثلا اینکه از یه شهر دیگه اس.. این شناخت رو سخت میکنه.. و یه سری چیزای دیگه قبلا یه عقد خیلییی کوتاه ۱۷ روزه داشته بخاطر عدم صداقت دختر جدا شده
بنطرتون به مادرم بگم زنگ بزنه معرف قبلی بگم هنوز اون مورد مجرده یا نه.. ؟ نمیدونم چکار کنم. کار درستی کردم یا نه.. الان با این اختلاف سنی ازدواج کنم؟