2777
2789
عنوان

پشیمونم🥲

134 بازدید | 6 پست

سلام .. نزدیک ۲ سال میگذره از معرفی یه خواستگاری که ۱۲ سال از من بزرگتر بود. بخاطر اختلاف سن ردش کردم. حتی نرفتم ببینمش. اونموقع میگفتم حس بدی میگیرم اعتماد بنفسم میاد پایین، مردم میگن عیب داشته. هنوز فرصتای بهتری پیش میاد.. ولی الان...

من فک میکردم به اینکه ۱۰سال دیگه اون ۵۰ سالش میشه من تازه ۳۸ سال.. اختلاف سنی با بچه مون زیاد میشه، شور و شوق جوونی نداره و... 

الان با یکی معرفی شدم اتفاقی ، اول باز اختلاف سنی رو دلیل اوردم ولی اصرار کرد برا آشنایی . دقیقا همون اختلاف سنی رو با من داره. باهاش صحبت کردم دیدم چقد پخته اس چقد میفهمه چقد عاقله لازم نیس خیلی چیزا رو بفهمونم بهش.. و فهمیدم چقد این مسیله برای زندگی موفق مهمه چقد رضایت منو جلب میکنه. خیلی مرد محترمی بنطر میاد. البته یکی دوبار همش حرف زدیم ولی تا همینجا خوب بوده

ولی یه سری چیزا داره که ازدواج رو سخت میکنه مثلا اینکه از یه شهر دیگه اس.. این شناخت رو سخت میکنه.. و یه سری چیزای دیگه قبلا یه عقد خیلییی کوتاه ۱۷ روزه داشته بخاطر عدم صداقت دختر جدا شده

بنطرتون به مادرم بگم زنگ بزنه معرف قبلی بگم هنوز اون مورد مجرده یا نه.. ؟ نمیدونم چکار کنم. کار درستی کردم یا نه.. الان با این اختلاف سنی ازدواج کنم؟

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

اره سن به نظرم مهم نیست ولی راچب طلاق قبلیش حتما تحقیق کن من خودم دارم تو عقد جدا میشم تو تامیکهام هست یه ماه بعد عقد دیدم نامزدم با یه پسر تر.نس رابطه ی احساسی و عاشقانه داره و هم جنس .گراس،تو پروسه ی طلاق فهمیدم پرونده ی اعصاب داره تو ناجا ک محل کارشه شیزوفرنیش تو مرحله ی هشدار بود خیلی رفتارهای عجیب دیدم ازش ،بعد حالا مثلا شنیدم پشت سر من گفتن ک مثلا اشکال از من بوده و فلان حتما جویا شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به معرف زنگ بزن برا مورد قبلی ولی این مورد میگه مقصر دختره بوده حرفه ۹۰درصد پسرا بعد از جدایی اینه

ینی الکی میگه؟ میگه بیماری داشته به من نگفتن . زود به بهانه ماه رمضون گفتن عقد کنیم بعد از عقد فهمیدم بیماری عفونت استخونی داشته.مدارکش هم همش موجوده .. 

زشت نیس بعد از یه سال ونیم زنگ بزنیم؟ 🫠  ولی واقعا فهمیدم به سن و سال نیس ، به ظاهر نیس، به هیچی نیس به جز کفویت اخلاقی شخصیتی اینکه همدیگه رو درک کنن بالغ شده باشن از نظر فکری و... 

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

اره سن به نظرم مهم نیست ولی راچب طلاق قبلیش حتما تحقیق کن من خودم دارم تو عقد جدا میشم تو تامیکهام ه ...

یا خدا 🤐😑 اینا هیشکردم قبل عقد معلوم نبود؟؟ دوره آشنایی نداشتین مگه؟

ایشون راهش دوره چجوری تحقیق کنم . میگه مدارکش موجوده که دختر بیماری داشته به من نگفته

یا خدا 🤐😑 اینا هیشکردم قبل عقد معلوم نبود؟؟ دوره آشنایی نداشتین مگه؟ایشون راهش دوره چجوری تحقیق کن ...

چرا بابا تازه ما چندماه دوست بودیم اشناییمونم ۶ماه بود،هرچی گفت بگو بهم نشون بده 

چرا بابا تازه ما چندماه دوست بودیم اشناییمونم ۶ماه بود،هرچی گفت بگو بهم نشون بده

عجب مردم کلاه بردارای قهاری شدن 🥲🥲🥲

اره حتما میگم نشون بده.. ولی حالا تو بقیه موضوعات باید ببینم چی میشه.. کاش از یه شهر دیگه نبود 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز