2777
2789
عنوان

کیک خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست
حالا ایراد کیک امروزت چی بود؟میخواستی کیک یا پنکک درست کنی؟

کلا نمیشه هرچی پودر کیک و پودرپنکک خریدم نشده دیگه نمیخرم خراب میشه طبق دستور پیش میرم آخر دور میرزم

کلا نمیشه هرچی پودر کیک و پودرپنکک خریدم نشده دیگه نمیخرم خراب میشه طبق دستور پیش میرم آخر دور میرزم

من با ارد خودم درست میکنم خوب میشه تاحالا با پودر پنکک درست نکردم ولی باید تابه کاملا نچسپ و سالم باشه 

روغن انقدر کم بریزی که انگار نریختی ماهیتابه یکم داغ شد یه کوچولو روغن بریز بعد مقدار کمی از مایع بریز که خیلی نازک دربیاد حوصله کن وقتی همه جای پنکک حباب انداخت بخصوص دورش اونوقت باید با یه قاشق خیلی نازک برعکسش کنی تا اونورم بپزه

شعله کم تا متوسط باشه و روی اون شعله بزار که حرارت دقیقا وسط ماهبتابه باشه نه اون شعله بزرگ گاز

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || خیلی وقته دیگه حرفم نمیاد🪸🐚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقاً درکت می‌کنم، منم چند بار پنکک شکلاتی درست کردم و کلی تجربه کردم تا دستم اومد. واقعیتش اینه که باید حتماً مارک خوب و معتبر بگیری، چون کیفیت مواد خیلی تاثیر داره. من خودم تخته‌ای کام کایا رو آب کردم ریختم روش، نتیجه‌اش خیلی خوب شد. پودر کیک و پنکیک هم همیشه از اول رشد می‌خریدم که خیالم راحت باشه.

خیلی وقت‌ها مشکل از مواد اولیه‌س، نه روش درست کردن یا دست خودمون.

در مورد قنادی‌ها هم حق داری، بعضی جاها واقعاً شرایط بهداشتی خرابن و آدم دلش می‌خواد دیگه نره اونجا. ولی خب قنادی‌های خوب هم هستن که کارشون تمیز و درست‌حسابیه.

عزیزم شما با آرد چجوری درست میکنین

دوبار با دو تا دستور متفاوت درست کردم یکیش یادمه با چت جیبیتی و آرد برنج بود خوشمزه شد اون یکی سایته یادم نیست

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || خیلی وقته دیگه حرفم نمیاد🪸🐚