2777
2789
عنوان

کیک خراب شد

157 بازدید | 20 پست

۱۰۰ تومن رفت آشغالی هیچوقت تا حالا نشده پودر کیک پنکک بخرم درست دربیاد تمام اصول درعایت میکنم فقط یا تو قابلمه نمیشه یا کلا تو دست من نمیشه 

عیب نداره ۱۰۰ بره آشغالی ولی نره تو جیب قنادی ها که یه ذره وجدان ندارن تو کثافت و آلودگی یه عنی درست میکنن میدن دست مردم من به تنها جایی که خیلی بد بین هستم قنادی چون اونقدر بهداشت ها تو پیجشون اینارو میزارن تو قابلمه سوسک بود تو همون شیرینی درست میکردن کارگاه زیز زمینی بود رنگ های سرطان زا مصنوعی و توالت درباز روبه روی آردها 

اصلا موندم اونایی ک خریدن خوردن چه بلایی سرشون اومده خداروشکر سال به سال هم نمیخرم از این به بعد پامو تو قنادی نمیزارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینهمه گارد گرفتن نسبت ب قنادی چیه؟ همه جا خوب و بد هست مث همیشه ک گفتم 

... 

بجای 100تومن حروم کردن وسیله کیک بخرین درهمین حد خودتون درست کنین بیشتر کیکای منم توی قابلمه هست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
حالا چرا به شیرینی که ملت میخورن میگی عن،؟ از جای خوب بخر تا تمیز و شیک باشه. اتفاقا از این پودر کیک ...

شماها چون نمی‌تونید جلو شکمتونا بگیرید دارید گارد میگیرید یکی از پر مشتری ترین شیرینی پزی های طرفمون که داداشم رفته بود اونجا بعوان شاگرد میگفت اه اه چه وضعی بود تخم مرغ ها شکسته و واییی چندش 

شماها چون نمی‌تونید جلو شکمتونا بگیرید دارید گارد میگیرید یکی از پر مشتری ترین شیرینی پزی های طرفمون ...

هر چیزی هم باشه بازم زشته کلمه عن برای کیک و شیرینی.  اتفاقا اکثرا تو خونه کیک و شیرینی میپزم اما خب از بیرونم میگیریم.  

شماها چون نمی‌تونید جلو شکمتونا بگیرید دارید گارد میگیرید یکی از پر مشتری ترین شیرینی پزی های طرفمون ...

الان کیکت خراب شده اعصابتم خرابه درسته به چیزی بقیه میخورن بگی عن؟

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || خیلی وقته دیگه حرفم نمیاد🪸🐚

هر چیزی هم باشه بازم زشته کلمه عن برای کیک و شیرینی. اتفاقا اکثرا تو خونه کیک و شیرینی میپزم اما خب ...

من به کیک شیرینی شما کدبانو ها نگفتم عن والا به اونایی ک تو ظرف سوسکی و آرد جلو دستشویی رنگ مصنوعی تو شیرینی گفتم عن

الان کیکت خراب شده اعصابتم خرابه درسته به چیزی بقیه میخورن بگی عن؟

کیک شیرینی قنادی کاملا کثیفه برو یکبار با بهداشت اون پشتو ببین تا به حرفم برسی من حتی به نوشابه و سوسیس هم نمیگم عن مصرف میکنم ولی قنادی ها اصلاااا وجدان ندارن 

کیک شیرینی قنادی کاملا کثیفه برو یکبار با بهداشت اون پشتو ببین تا به حرفم برسی من حتی به نوشابه و سو ...

قبول دارم خیلی از اصناف وجدان کاری ندارن خیلی تقلبات مواد غذایی هم زیاده فقط میگم کلمه بهتری استفاده کن🩵

شاید مورد علاقه دیگران باشه

کیک شیرینی قنادی کاملا کثیفه برو یکبار با بهداشت اون پشتو ببین تا به حرفم برسی من حتی به نوشابه و سو ...

حالا ایراد کیک امروزت چی بود؟

میخواستی کیک یا پنکک درست کنی؟

قبول دارم خیلی از اصناف وجدان کاری ندارن خیلی تقلبات مواد غذایی هم زیاده فقط میگم کلمه بهتری استفاده ...

بخاطره خودشون گفتم حالا شاید بقیه مثل من وسواس نیستند 

چون من خیلی وسواس دارم