2777
2789
عنوان

سوهان کشیِ بینی هرکی میدونه بیاد

96 بازدید | 14 پست

خانوما من چندساله بینیمو عمل کردم اون موقع مث الان اینستا و اینا نبود و تحقیق نکردم و یه راست اولین دکتری که گیرم اومد عمل کردم 

انصافا راضیم تقریبا ولی اون موقع کلا ۱۸ سالم بود هول عمل بودم بهم گفته بود چون قوز نداری برات سوهان نمیزنم و تراش نمیدم منم رو هوا گفتم باشه ولی الان که سنم یکم رفته بالاتر تو اکثر عکسا میفهمم کناره هاش نیاز به سوهان کشی داشته چند وقته رفته تو مخم تصمیم گرفتم برم سرپایی سوهان بکشه 

کسی انجام داده؟درد داره؟حتما پیش دکترت باید باشه؟

انجام ندادم ولی شنیدم درد داره

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردشو به جون میخرم😂هزینه نمیگیرن بنظرت؟

قطعا میگیرن الان یه چسب بزنن رو بینی هزینه میگیرن

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

دور و بریای شما اگر کسی انجام داده میتونی بپرسی هزینشو؟

حدود 15 اینا فکر کنم

حالا شما باز بپرس شاید متفاوت باشه

اخه شنیدم باید چندسال بگذره که بینی فرم اصلیشو نشون بده مگه براشون فرقی میکنه؟

بستگی به دکتر داره برو ازش بپرس ،بعضی دکترا بعد یکسال هرچی بشه گردن نمیگیرن،شاید یکی بینیش ضربه بخوره یا کارای سنگین انجام بده و فرمش خراب بشه حاملگی و زایمانم هست 

عزیزم شما پیش کرم نژاد عمل کردین؟

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه