2777
2789

متاسفانه نی نی سایت تایپیک را قفل کرد

ممنون ازهمه ی دوستانی که راهنماییم کردند و یا باهام همدردی کردند،درجواب دوستانی که پرسیده بودند غیر از مسائل اعتقادی مشکل دیگه ای هم دارید باید بگم

همسرم متاسفانه مرد خیلی عصبیه و درکنار اختلافات عقیده ای به خاطر عصبی بودن ورفتار نامناسبش با بچه ها هم من خیلی دارم اذیت میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من و همسرمم چالش داریم مثل شما وای ما برعکسیم اون دوست داره من باحجاب باشم معتقد باشم اهل دعا وهمه چی

ولی من متعادلم یا همون بحث سیاسی منم مثل همسر شما گاهی آنقدر غر میزنم و میکم بیا فیلم ببینیم 

الانم زوم کرده روی پوششم 

سلام من تاپیک قبلی رو خوندم و برام عجیبه چرا باید توی خونه بحث مسایل سیاسی باشه ؟!!!!! به ما چه کی به کیه و چی به چیه به هرکی می‌خواد فحش بده هر کی می‌خواد نده اسم ما مبارکه ‌ اصلا نظر نمیدیم چون نظر ما هیچ تاثیری در امور سیاسی نداره و فقط وقت و اعصاب خودمون رو تلف می‌کنیم 

بچه ها هم هیچ لزومی نداره سیاست رو شنونده باشند یا نظر بدن یا حساس باشند و …. همیشه بهشون بگید نظر داره میده و نظرش محترم تمام شد رفت 

در مورد مسایل مذهبی هم که شخصیه ولی حس می‌کنم شمام وقتی ایشون در مورد مسایل سیاسی یا مذهبی نظر میدن چون پسند شما نیست گارد می‌گیری و همسرت هم متوجه این‌موصوع شده و بیشتر دنده میده که لج شما رو در بیاره 

در نهایت م چرا فکر می‌کنید اعتقادات مذهبی و افکار سیاسی سما درست تره و برای ایشون غلط ؟!!! نظرات هر دو طرف درسته و قابل احترام هر جی میگه بگید میتونه باشه اینم نظریه و…. در مورد خانواده هم میگه چهار بار عادی بگید نظرشونه به ما ربطی نداره هرجور خودشون صلاح میدونن و ….. وقتی بفهمه برات مهم نیست ساکت میشه 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

عزیزم 

مشکلت رو جایی مطرح کردی که خیلی ها همین یه ذره اعتقاد همسرت رو هم ندارن 

درک نمیکنن و مسخره میکنن

استاد شجاعی میگن بحث سیاسی تو خانواده ممنوعه 

وقتی شروع میکنه به چرت و پرت گفتن ، فقط سکوت کن 

هییییچی نگو 

یه مدت اینجوری باش ببین نتیجه میده یا نه 

وقتایی که نیست کارهایی که دوست دا،ی رو انجام بده 

عقایدت رو بطور عملی به بچه ها یاد بده 

اگه اخلاق و رفتا،ت خوب باشه ، بچه خودش متوجه میشه عقیده ی کی درسته و کی نادرست و به همون سمت کشیده میشه 

استاد پور احمد خمینی یه مشاور مذهبیه 

هم سایت داره هم کانال تو ایتا 

یه سرچ کنی پیدا میشه 

اگه تونستی ازش راهنمایی بگیر 

امیدوارم آرامش به زندگیت برگرده❤

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

شما چون خیلی توی بعضی موارد خیلی مخالفت و پا فشاری دارید

هم خیلی بحث میکنید

اگر شما وارد بحث نشید که اصلا دعوایی نمیشه

اینهمه کاربرا گفتن مثل شما هستن ولی دعواشون نشده چون گفتن وارد بحث نمیشن و دارن به خوبی زندگی میکنن

ولی کاملا مشخصه شما هم بحث رو ادامه میدی و هم کوتاه نمیای اصلااااا

تاپیک قبل هم من گفتم هم دوستان دیگه ، که شما اگر واقعا مذهبی هستید و احکام رو اجرا میکنید، طبق احکام اسلامی خانم باید تابع و مطیع همسرش باشه و بدون اجازه ش حتی روضه یا هیچ جای دیگه ای نمیتونه بره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
سلام من تاپیک قبلی رو خوندم و برام عجیبه چرا باید توی خونه بحث مسایل سیاسی باشه ؟!!!!! به ما چه کی ب ...

دقیقاااا

ایشون با همسرش دعوا راه میندازه که چرا به یه کشور دیگه فحش دادی

حالا مگه صاحب اون کشور اسی یا پدر مادرشه که بهش بر میخوره و دعوا راه میندازه

صد در صد اسی خانه دار هست و شاغل نیست

چون نمیدونه از صبح زود تا دیر وقت کار کردن و توی این تورم و گرونی و کسادی کار،  از پس هزینه ها براومدن یعنی چی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
شما چون خیلی توی بعضی موارد خیلی مخالفت و پا فشاری داریدهم خیلی بحث میکنیداگر شما وارد بحث نشید که ا ...

من چندبار گفتم اصلا بحث نمی کنم ولی ظاهرا شما نخوندی،ایشون خوشش میاد بحث و شروع کنه و بعد بدوبیراه بگه،مطمئنم همه ی اونهایی که به من میگند مطیع باش خودشون اینطورنیستند فقط چون بحث روضه و...پیش اومد این مطیع بودن ومطرح می کنند چون با اصل این جور مسائل مشکل دارند.

من چندبار گفتم اصلا بحث نمی کنم ولی ظاهرا شما نخوندی،ایشون خوشش میاد بحث و شروع کنه و بعد بدوبیراه ب ...

شما یا کامل باید یه چیزی رو بپذیری

یا کلا نپذیری

نمیشه یه جای دین رو قبول داشته باشی ، یه جاشو خوشت نیاد اجرا نکنی

وقتی ادعا میکنی خانوادت و خودت مذهبی هستی و اهل روضه رفتن ، پس باید بدونی در اسلام اومده که زن باااااید کاملا مطیع و فرمانبردار شوهرش باشه

شما اگه وارد بحث سیاسی نشی دعوایی هم نمیشه

صد تا کاربر تاپیک قبل گفتن مثل شما اختلاف نظر دارن ولی زندگیشون خوبه ، چون بحث نمیکنن

الان همسرت راضی نباشه حتی نباید بیای نی نی سایت

باید اجازه ی شوهرت رو داشته باشی

همسرمن وقتی میاد خونه همش پای ماهواره ست وگوش وقلبش پرمیشه از حرف هایی که فقط خشم ونفرت توش هست وهمین خشم و روی سرمن وبچه ها خالی می کنه،حالا بازهم منو محکوم کنید به بحث کردن

من چندبار گفتم اصلا بحث نمی کنم ولی ظاهرا شما نخوندی،ایشون خوشش میاد بحث و شروع کنه و بعد بدوبیراه ب ...

خب عزیزم از ما توقعی نمیره واسه مطیع بودن ما طرفدار زن سالاری هستیم در بهترین حالت فمنیست هستیم،شما که مقید به دین اسلام هستی باید رعایت کنی فدات شم...