an1 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 88 عنوان سریال شغال 92 بازدید | 3 پست چرا آوا قرص خوردند مگه قرار نبود با کامیار ازدواج کنه اصلا دوست ندارم اعدام طور بشه چون تکراری میشه 😂😭 1404/05/19 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6899 آوا که نمیدوسنت قراره با کامیار ازدواج کنه بعدشم کسی که تجربه بدی از کسی داره مگه میتونه با یکی انقدر راحت ازدواج کنه ؟ کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
an1 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 88 آوا که نمیدوسنت قراره با کامیار ازدواج کنه بعدشم کسی که تجربه بدی از کسی داره مگه میتونه با یکی انقد ... آخه میگن شبیه فاطما گله اگه کامیار بخواد اعدام شه دیگه چرت و تکراری میشه اغلب فیلمایی که دختره اینجوری میشه پسره بعدش اعدامه🥱
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6899 آخه میگن شبیه فاطما گله اگه کامیار بخواد اعدام شه دیگه چرت و تکراری میشه اغلب فیلمایی که دختره اینجو ... ندیدم فاطمه گل رو من حس میکنم شبنم مقدمی وکالت آوا رو ثبول میکنه کامیار گیر میفته و سامیار هم باهاش دشمنی میکنه و میفهمه چه اتفاقی برای آوا افتاده کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥