2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه اسپویلش کنی اگه دیدیش

پسره قمار می‌کنه اموال پدرش رو می‌بازه تو قمار 

نمیخواد اون اموال رو از دست بده ، طرف میگه به دختر خدمتکار تون تجاوز کن تا اموال رو ازت نگیرم 

اینم قبول می‌کنه و تجاوز می‌کنه به دختره 

بابای پسره میفهمه، میگه باید بگیریش 

دوست پسر دختره هم میشه برادر کسی که بهش تجاوز کرده 

دختره شکایت می‌کنه 

حالا تا ببینیم چی میشه بعدش

خدا زیباست❤️🤍🌱️

پسره قمار می‌کنه اموال پدرش رو می‌بازه تو قمار نمیخواد اون اموال رو از دست بده ، طرف میگه به دختر خد ...

برگام😂💔

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

پسره قمار می‌کنه اموال پدرش رو می‌بازه تو قمار نمیخواد اون اموال رو از دست بده ، طرف میگه به دختر خد ...

اونی ک تجاوز کرده ک ننیشه برادرش 

کامیار بردار ناتنیه سیاوشه دیگ آرع؟

کامیار ک تجاوز نکرد 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

کامیار تجاوز کرد ، میشه داداش ناتنی سیا

اونی ک کامیار باخت بهش تجاوز کرد ک 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز