2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست

قرص کلوتریمازول هم میتونی بخری خوراکی نیست داخل واژن استفاده کنی ازادم هست نیاز به نسخه دکتر نداره و قیمتی هم نداره اما عالیه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
قرص کلوتریمازول هم میتونی بخری خوراکی نیست داخل واژن استفاده کنی ازادم هست نیاز به نسخه دکتر نداره و ...

حتما میخرم یکم دیگه می رم داروخانه فداتشم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کپسول فلوکونازول 150 روزی یکی شیاف مترونیدازول واژینال شبی یکی

😍😍🤗🤗

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من خارش داشتم دکتر گفت دو پیمونه از بتادین و بریزتو تشت و روزی دوبار ب مدت بیست دقیقه بشین توش خیلی ...

من اینا رو انجام دادم فایده نداشت

بشین تواب نمک من چندروزپیش خارش داشتم انجام دادم عالی بودیه دوسه باربشینی عالیه لباس زیرم نپوش 

مرسی گلم استفاده کردم موثر بود فدات