2777
2789
عنوان

چقد جذابم من

87 بازدید | 9 پست

دلم میخاد همه خوشبخت باشن حتی تو محل کارم دلم میخاد دخل هممون عالی باشه 

اما مشکلم اینه میخام من بهتر باشم حتی شده ۵۰هزار تومن دخلم بیشتر باشه 

از کسی بدم نمیاد کسی و ناراحت نمیکنم و تو قلبم اصلا حسادت ندارم فقط میخام بهترین باشم

یا من میخونم برا خودم 

میبینم کسی صداش خوبه دلم میخاد من بهترین باشم 

یا دوست دارم مرکز توجه باشم

چکار کنم درست شم

متولد فروردین ۸۶ام

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی رو ب چی ربط دادی تو این ی ذره متن

😂🤣هیچی به ذهنم نرسیدم گفتم اینو بگم بیاین داخل

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

درست هستی منظورت چیه درست بشی

این حس و نداشته باشم چون خودم اذیت میشم

عاشقتم💋😍

😘❤️