2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جامع کار کن، ریاضی و زیست آی کیو، شیمی و فیزیک هم خیلی سبز و اما تجربه به من، یه منبع داشته باش ولی بهش اعتماد کن و همون منبع رو بخور، و تااا میتونییبیبییی آزمون بزن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خب برای چته اصلا اینکار🤔تو باید الان جامع بزنی برای دهم یازدهمفقط دوازدهم هم جامع هم تک پایهتجربی ه ...

اخه تستای جامع مثلا برای ریاضی چون پایم ضعیفه سختن واسم گفتم شاید اگه برم اول تک پایشو بزنم که پایم قوی تر شه بهتر باشه

ای بابا🥲میترسم کافی نباشه جامع

باید آزمون بزنی خب

برای دوازدهم دوتا منبع میخوای اما یازدهم دهم باید جامع بزنی نهایت فصل‌های مهم رو فقط اگر کتاب تستش نداری پی دی اف داشته باش از رو اون بزن تک پایه هم

فصلای مهم منظورم یکچیزی مثل فصل ۷ یازدهم زیستش

اخه تستای جامع مثلا برای ریاضی چون پایم ضعیفه سختن واسم گفتم شاید اگه برم اول تک پایشو بزنم که پایم ...

جامع چی خریدی؟ خیلی سبز میخوای بزنی؟

من ریاضی متوسط رو به پایین بود جامع آیکیو راحت میزدم   فقط یکمی از سوالها گیر میکردم نهایتا

کلیپ می بینی برای ریاضی؟

اگر واقعا ریاضیت خوب نیست جامع خیلی سبز بزن 

میدونید چه ازمونایی خوبن؟ به جز قلمچی و ماز

سنجش قلم چی و ماز با همون یه منبعی که گفتم به اضافه ی کلاسهای مدرسه یا بیرون اگر مدرسه نمیری، همینا خیلیم زیاده تازه آدم هنر کنه بتونه همینا رو هندل کنه، و اصلا به حرفهای مشاورا توجه نکن از الان بخون برای نهایی بیشتر با تمرکز سر دوازدهم 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز